'DRŽAVA JE NEKOME MAJKA, NEKOME MAĆEHA': /

Predsjednica kaže da Agrokor ne može biti izgovor i nije jedini problem

Image
Foto: N1 screenshot

Predsjednica poručuje da hrvatski građani osjećaju nepravdu jer sustav nije uvijek jednak prema svima.

23.5.2018.
12:24
N1 screenshot
VOYO logo

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović sudjelovala je na svečanoj sjednici Županijske skupštine Ličko-senjske županije. Predsjednice Republike Hrvatske se tijekom sjednice obratila skupštinarima.

"Biti u Lici, uvijek je osobita povlastica. To znači biti u srcu Hrvatske. Lika je poveznica našeg sjevera i juga. Ličani su i perom i mačem bili na prvoj crti hrvatskog domoljublja", rekla je na početku obraćanja predsjednica, prenosi N1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poručila je potom da hrvatski građani osjećaju nepravdu jer sustav nije uvijek jednak prema svima.

"Imamo državu, ali neki mladi osjećaju da im je država majka, a neki da im je maćeha. Maćeha je onima koji ne pripadaju istim političkim, rodbinskim, zavičajnim i drugim lobijima... nisu ravnopravni u društvu i onda život dostojan čovjeka traže u Irskoj, Njemačkoj i drugim državama", objasnila je Grabar-Kitarović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tvrdi da se pitanju demografske krize posvetila jer se radi o gorućem problemu i strateškom pitanju opstanka i razvoja društva i države. Kaže i kako ima pripremljene mjere za rješavanje tog problema, kao i problema blokiranih.

"Uskoro ću svoje mjere javno predstaviti, u dogovoru s Vladom ili sama. Pozivam Vladu da se zajedno primimo rješavanja tih problema. Agrokor ne može biti izgovor za neprovođenje reformi. Nije to jedini hrvatski problem", poručila je predsjednica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo