bivša predsjednica / Kolinda Grabar-Kitarović za RTL Danas otkriva: 'Uvijek sam otvorena za vanjsku politiku'

Rekla je kako ima napisano 50 posto doktorata

5.3.2021.
19:25
VOYO logo

Bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović otkriva detalje o novoj karijeri, svom doktoratu i ostanku u Hrvatskoj.

Sretna i uzbuđena

''Prije svega moram reći da sam izuzetno zadovoljna, sretna i uzbuđena što ulazim u novi posao i novu karijeru u ZŠEM-u. U početku ću raditi ovo što smo dogovorili na Erasmus + programu koji je usmjerne na kurikulum i obrazovanje sportaša kako aktivnih tako i bivših kako bi uspješno mogli ući u poslovni svijet'', izjavila je Grabar-Kitarović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kaže kako planira dosta aktivnosti koje će biti kombinirane ovisno o stanju. Kako o trenutnom pandemijskom tako i svemu ostalom. 

''Održala sam već dva predavanja, ali gostujuća na pojedinim kolegijima i to mi je jako zanimljivo. U ovom trenutku neću imati svoj kolegij. Zapravo ja sad imam svoj doktorat koji čekam i koji trebam završiti'', izjavila je bivša predsjednica. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekla je kako ima napisano 50 posto doktorata. Operacija ju je usporila, jer tri mjeseca nisam mogla držati mobitel u ruci niti tipkati zbog bolova. Pandemija ju je isto ograničila pa nije mogla odraditi posjete i razgovore koje je planirala, to će ovog proljeća.

Kaže kako je ono što radi suradnja s različitim Sveučilištima, think tankovima i institutima i tu ću svakako odlaziti na privremene, višetjedne boravke na nekom od instituta ili sveučilišta na razmjenama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Kad je riječ o vanjskoj politici, naravno da sam ja uvijek otvorena, ne krijem da me vanjska politika i međunarodni odnosi apsolutno zanimaju, ali jednako koliko u profesionalnom koliko i u akademskom smislu'', izjavila je Grabar-Kitarović.

Image
Ima posebnu ulogu /

Kolinda Grabar-Kitarović ima novi posao: Dobila je angažman i na fakultetu

Image
Ima posebnu ulogu /

Kolinda Grabar-Kitarović ima novi posao: Dobila je angažman i na fakultetu

Posvetit će se radu u Zagrebu i studentima. Nastavit ću raditi sa stranim Sveučilištima, poput American University u Washingtonu i institutom Sign.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Apsolutno svima ću poručiti i želim ih podržati da njeguju svoje ambicije. Ono što sam govorila djeci i mladima diljem RH da se sve može postići ako ste vrijedni i uporni ako imate potporu okoline'', rekla je Grabar-Kitarović.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo