ekspresna reakcija / Kaufland odgovorio Tolušiću: 'Odabiremo proizvode koji će našim kupcima najviše odgovarati'

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

'Građeni na pouzdanim temeljima, redovito ispunjavamo sve svoje obveze prema svim svojim poslovnim partnerima te trenutno zapošljavamo oko 3.700 djelatnika', odgovaraju iz Kauflanda

13.7.2017.
14:40
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što je ministar Tomislav Tolušić napao lance Kaufland i Lidl jer uvoze 90% pekarskih proizvoda, stigao je ekspresan odgovor iz Kauflanda. 

"Kaufland Hrvatska k.d. svojim kupcima želi pružiti što bolji omjer kvalitete i cijene proizvoda. S obzirom na velik asortiman Kauflanda, a kako je i Hrvatska dio zajedničkog tržišta Europske unije, trudimo se pri selekciji proizvoda odabrati proizvode koji će našim kupcima najviše odgovarati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pročitajte više:

>>Tolušić napao Lidl i Kaufland: '90% njihovog kruha i pekarskih proizvoda je iz uvoza'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>> Poznati trgovački lanac na tapeti: 'Fino reš pečeni hot dog u pecivu starom jedno tjedan dana... mljac'

>> Direkt u špeceraju: koji trgovački lanac većinom prodaje uvozno voće i povrće, a koji domaće?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se pekarskih proizvoda konkretno tiče, trenutno u svojoj ponudi imamo skoro 60% proizvoda hrvatskog porijekla. Stoga nam je žao što se Kaufland spominje u ovom kontekstu, budući da u našem širokom asortimanu svakako imamo i velik broj hrvatskih proizvoda te se zaista trudimo podržati i hrvatske proizvođače koliko je moguće, što je vidljivo iz navedenih brojki", osvrnuli su se i na prozivku zbog uvoznog kruha. 

"Građeni na pouzdanim temeljima, redovito ispunjavamo sve svoje obveze prema svim svojim poslovnim partnerima te trenutno zapošljavamo oko 3.700 djelatnika, a od osnutka u Hrvatskoj investirali smo više od 3,5 milijardi kuna. Vođeni željom da što više zadovoljimo potrebe svojih kupaca, trudimo se ponuditi prije svega kvalitetne proizvode prema dostupnim cijenama", zaključili su u Kauflandu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo