kreće rasplet skupine A /

Kauboji odmaraju, no vi ne morate: RTL i Vijesti.hr večeras prenose poslasticu dana Francuska - Rusija!

Image
Foto: Vijesti.hr

RTL Televizija za sve je obožavatelje rukometa danas pripremila dvije poslastice iz skupine A u izravnom prijenosu

17.1.2017.
11:24
Vijesti.hr
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentacija sjajno napreduje na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj. Nakon tri kola na stopostotnom su učinku i sa šest bodova nalaze se na vrhu skupine C.

I dok Kauboji danas odmaraju i pripremaju se za posljednje dvije utakmice grupne faze, to ne znači da i vi morate odmarati od rukometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, RTL Televizija za sve je obožavatelje rukometa danas pripremila dvije poslastice iz skupine A u izravnom prijenosu.

Francuska - Rusija (20:45)

Francuzi zasad kroz turnir prolaze bez greške - u prva tri kola upisali su tri pobjede - nad Brazilom, Japanom i Norveškom. Uz nekoliko veteranskih oslonca u momčadi (O'Meyer, Narcisse, Abalo, Guigou), njihovu ekipu kao i uvijek krasi čvrsta i neprobojna obrana i ubojiti napad predvođen ponajboljim igračem svijeta Nikolom Karabatićem. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rusi su s druge strane, upisali očekivanu pobjedu protiv Japana, izgubili su od Norveške, dok su u trećem kolu ostvarili relativno iznenađujuću pobjedu protiv Poljske - koja se na dosadašnjem dijelu prvenstva ipak pokazala kao najveće razočaranje. U svakom slučaju, 'tricolori' u utakmicu moraju ući bez ikakvih kompromisa i u Nantesu očekujemo dobru utakmicu. 

Prijenos obje utakmice možete pratiti samo na RTL Televiziji i našem portalu Vijesti.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo