oštro kritizirao svoje prethodnike / Karamarko: 'Svako jutro izmolite Oče naš za Hrvatsku i bit ćete puno sretniji'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

'Kad ide Dnevnik, uzmite neku knjigu i čitajte. Svako jutro pomolimo se za Domovinu. Jedan 'Oče naš' i bit ćemo puno sretniji', kazao je Karamarko

12.2.2016.
8:13
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

U svom govoru pred oko 200 stranačkih članova i simpatizera šef HDZ-a i prvi potpredsjednik vlade Tomislav Karamarko u četvrtak navečer jeoštro kritizirao kabinet bivšeg premijera ZoranaMilanovića kazavši kako je zemlju doveo u tešku poziciju, o čemu govori 100.000 iseljenih u posljednje tri i pol godine, uglavnom mladih i obrazovanih koji su, umjesto budućnost ove zemlje, postali budućnost europskih država i prekooceanskih zemalja.

"Oni bi vladali umjesto da služe vlastitom narodu ako ga vole. Ako si '93., '94. ili '92. bio u Bruxellesu, mi, koji smo bili tu u odorama, ponosni smo na takve dane. Zadužili su Hrvatsku za 100 milijardi kuna, a sve Vlade do 2011. godine za 212 milijardi kuna. Tu je bio Domovinski rat i obnova. Mi smo pristali i na nestranačkog premijera s ciljem da zemlju izvučemo iz krize", poručio je Karamarko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodao je da se u sastavljanju Vlade išlo na nove, mlade i stručne ljude i da nema mjesta ljutnji jer je to potrebno Hrvatskoj i HDZ-u.

"Tko pamti za prijašnje Vlade posjete jednog jakog čovjeka osim inozemnih bankara? Tko je Milanoviću stisnuo ruku od velikih državnika, koje je projekte doveo? Vrijeđaju i lažu umjesto da su konstruktivna opozicija".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neću da mi uzmu djecu, da izađu iz škole, a da ne znaju što je domoljublje. Pustite medije. Kad ide Dnevnik, uzmite neku knjigu i čitajte. Svako jutro pomolimo se za Domovinu. Jedan 'Oče naš' i bit ćemo puno sretniji", izjavio je za kraj svog govora Karamarko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike