kamenčić u cipeli / Karamarko otpisao Most: 'HDZ će ostati u Vladi, ali Petrov više neće biti dio nje!'

Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Uvjeren je kako u Saboru neće biti izglasan njegov opoziv, kao i da će HDZ nastaviti djelovati u Banskim dvorima. No, očito s nekim drugim 'suigračima'

29.5.2016.
20:27
Jurica Galoic/PIXSELL
VOYO logo

Dan nakon HDZ-ovog izbornog sabora intervju Jutarnjem listu dao je predsjednik te stranke Tomislav Karamarko. Prvi potpredsjednik Vlade tom je prilikom malo pojasnio neke izjave izrečene u subotu.

Uvjeren je kako u Saboru neće biti izglasan njegov opoziv, kao i da će HDZ nastaviti djelovati u Banskim dvorima. No, očito s nekim drugim 'suigračima'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Preuzet ću odgovornost i osigurati da Vlada, u kojoj će HDZ bez Bože Petrova kao kamenčića u cipeli, u punom smislu riječi pokrene prave reforme koje trebaju Hrvatskoj", znakovito je poručio Karamarko.

Prvi čovjek HDZ-a poručuje i kako novi izbori nikome nisu interes te da si Hrvatska ne može priuštiti da se pokrenute reforme zaustave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Budimo realni, ovo nije pokušaj izglasavanja nepovjerenja meni, nego cijelom ​HDZ-u, a onda i Vladi. Mi to Boži Petrovu i dijelu njegovih poslušnika iz ​​Mosta nećemo dopustiti. Budite uvjereni da ovaj perfidni i nekorektni pokušaj ​rušenja većine, i to od onih kojima su usta puna reformi, neće uspjeti", kaže Karamarko za Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo