HDZ INZISTIRA NA BRKIĆU: / 'Možda je Orešković pogriješio, ne možemo dopustiti da mu se ovo radi...'

Image
Foto: PIXSELL, Hrvoje Jelavic

Prvi potpredsjednik Vlade i šef HDZ-a Tomislav Karamarko u Karlovcu je progovorio o kandidatima za ministra branitelja te je ponovio kako je Milijan Brkić njihov jedini kandidat.

10.3.2016.
18:40
PIXSELL, Hrvoje Jelavic
VOYO logo

Na pitanje kako komentira to što je premijer Tihomir Orešković pozvao braniteljske udruge da da i oni predlože svog kandidata, iako je to mjesto u kvoti Domoljubne koalicije, Karamarko kaže kako je to možda greška.

"Možda je greška, a možda i nije. Možda je premijer mislio na članove HDZ-a. Prema tome, mi iz specifičnih razloga zbog situacije koja stvorila oko gospodina Brkića, inzistiramo da on bude jedini kandidat. Ne možemo dopustiti da se njemu radi ono što se radi", rekao je Karamarko, javlja RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
KARAMARKO ODLUČIO: /

Za ministra branitelja predložit ćemo Milijana Brkića

Image
KARAMARKO ODLUČIO: /

Za ministra branitelja predložit ćemo Milijana Brkića

Prokomentirao sukob Brkića i Pupovca

Prokomentirao je i salvu uvreda koje su zadnjih dana razmijenili Brkić i Milorad Pupovac, a kojime je Brkić čak pozvao Pupovca da ode iz Hrvatske ako se tu osjeća ugroženo. "Mislite da je g. Brkić čovjek koji mrzi i odbija? On se borio za Hrvatsku i to je izvađeno iz konteksta", uvjeren je Karamarko, javlja N1.

Na upit je li se premijer Orešković 'oteo kontroli,' Karamarko je rekao: "Čijoj kontroli? Pa on je predsjednik Vlade. On je jako zanimljiv čovjek."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Milanović je kao stand up komičar'

Osvrnuo se i na kritike čelnika oporbe Zorana Milanovića o proračunu i dosadašnjem radu Vlade. "Gospodina Milanovića ne cijenim kao političara, to je čovjek bez ideologije, koji želi vladiti, ne služiti. On je presmiješan, kao stand up komičar," poručio je Karamarko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo