zgrožen komentarima / Odvjetnička komora pokrenula izvide protiv Karačića: 'Što je svima?! Teže svađe sam gledao pred šalterima'

Image
Foto: Z1/Twitter

Karačić je prokomentirao ružan incident koji se danas dogodio tijekom aktualnog sata zagrebačke Gradske skupštine

23.7.2018.
19:00
Z1/Twitter
VOYO logo

Ružne scene stigle su danas s aktualnog sata zagrebačke Gradske skupštine, na kojem su se 'porječkali' Davorin Karačić, zastupnik stranke Neovisni za HrvatskuZlatka Hasanbegovića i Brune Esih, te Tomislav Tomašević iz stranke Zagreb je naš. 

"Klošaru mali, pljunut ću ti u facu!" Hoćemo otići negdje ispod Domovinskog mosta da to riješimo? Jel oćeš? Povedi i frenda slobodno sa sobom", vikao je Karačić Tomaševiću, a cijela je situacija uskoro završila na svim hrvatskim portalima. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremenu je disciplinsko tužiteljstvo Hrvatske odvjetničke komore reagiralo na incident u zagrebačkoj Gradskoj skupštini i pokrenulo izvide protiv odvjetnika Davorina Karačića, javnosti poznatog kao odvjetnika Marka Perkovića Thompsona.

"Disciplinsko tužiteljstvo Hrvatske odvjetničke komore je pokrenulo izvide i naručilo snimku spornog događaja te će, kad pregleda snimku, odlučiti o daljnjem postupanju", rekli su iz Komore za Jutarnji.hr. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>>VIDEO Umalo se potukli u Skupštini: 'Klošaru mali, pljunut ću ti u facu, hajde prijeđi na stvar'

Nije dugo trebalo da Karačić, inače odvjetnik kontroverznog pjevača Marka Perkovića Thompsona, putem Twittera prokomentira opisanu situaciju i način na koji su je mediji prenijeli. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bože naslova i tvrdnji… kao da živimo u paralelnom svemiru”, napisao je Karačić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uskoro je stigao i drugi njegov tvit. 

“Zašto mediji haluciniraju s ‘umalo fizički obračun’? Pa teže svađe sam znao gledati pred šalterima određenih institucija ili javnih poduzeća. Zar su svi posvilenili?”, načudio se Karačić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tomašević tvrdi da ga je Karačić pozvao da rasprave njegove izjave oko Dinama i tvrdnje da su Neovisni za Hrvatsku povukli svoj zaključak oko nogometnog kluba kako bi njihova zastupnica Ana Lederer postala pročelnica za kulturu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo