veseli badnji dan / Kako se danas nazdravljalo u Zagrebu? Razonode neće nedostajati do 3 ujutro, očekuje se još ljudi!

Razonode na Fuliranju neće nedostajati do 3 ujutro. Posjetitelji se očekuju tek nakon polnoćke

24.12.2018.
19:31
VOYO logo

Na najraskošnijem adventu u Hrvatskoj nikad više posjetitelja, a na Badnjak nikad više događanja. Svaki ugao grada ima svog zabavljača, a ugostitelji su se posebno pripremili. Pa čak i za one koji su odlučili Božić dočekati na ulici.    

Veselje u centru Zagreba na Badnji dan. Uz prijatelje i obitelj, nazdravljalo se na špici. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sa svojim najvećim hitovima, Novi Fosili vratili su publiku, barem na trenutak, u ona dobra, dobra stara vremena. 

"Meni se čini da je milijun ljudi koji sve pjesme pjevaju od prve do zadnje, zajedno s djecom, ali i unucima", kazala nam je pjevačica i televizijska voditeljica Sanja Doležal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tradicija je tu da se poštuje! Svakog, pa i ovog Badnjaka gošće u srcu Zagreba su i četiri dame - novosadske Frajle. Iza DJ pulta ekipu je na Fuliranju zagrijavala Remi.

"Atmosfera je odlična, čini mi se da su svi već dovoljno nacvrcani i veseli, a ja ću probati još samo malo dodati čarobne vilinske prašine sve skupa", poručila je Mirela Priselac Remi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz domaći pop i indie rock u ušima, nepca su pak uživala u ribljem meniju - u bakalaru, inćuninima na rikuli i varivu od sipe i hobotnice. Jeo se i danski desert koji se na sjeveru služi na Badnjak -  Risalamande. 

"To je riža na mlijeku koja se zajedno s amarenom služi i legenda kaže da unutra postoji badem koji je cijeli i osoba koja ga nađe dobiva poklon", pojasnila je Marta Ušljebrka, vlasnica kućice za Fuliranju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Badnji dan u centru grada uživale su i poznate dame.

"Badnjak provodim u krugu obitelji, prije toga slalom po zagrebačkim kafićima, lijepo se proveselimo i dobijemo par kila i tako svake godine ispočetka", priznala je voditeljica RTL-a Antonija Blaće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je meni, čini mi se, prvi Badnjak u gradu u zadnjih pet godina. Otkrivam ponudu i društvo i zabavno je vidjeti ljude koje ne vidiš cijelu godinu i tu ih sretneš odjedanput", kazala je televizijska i radijska voditeljica Tatjana Jurić.

Razonode na Fuliranju neće nedostajati do 3 ujutro. Posjetitelji se očekuju tek nakon polnoćke. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo