OBRAČUN MACANA I GRMOJE: / 'Kad si naišao na otpor, izgubio si kontrolu i počeo druge optuživati'

Image
Foto: Patrik Macek/Pixsell

Grmoja je Macanu poručio da je doveden u Vladu kako bi puštao spinove u korist Plenkovića

20.7.2018.
13:41
Patrik Macek/Pixsell
VOYO logo

Sukob između Nikole Grmoje iz MOST-a i dojučerašnjeg savjetnika u Vladi, Krešimira Macana nastavljen je na društvenim mrežama.

>> Poseban Plenkovićev strateg razriješen dužnosti: Krešimir Macan odlazi iz Vlade

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Krešimir Macan ustvrdio je da su za njegov odlazak krive manipulacije njegovim objavama na društvenim mrežama, pri čemu je posebno istaknuo mene i moje objave, a sam je ustvari doveden u Vladu kako bi puštao spinove i iskrivljavao mišljenje građana u korist Plenkovića i onih koji profitiraju od takvih manipulacija i podjela ", napisao je Grmoja na svome Facebook profilu.

Nastavio je kako je Macan "isto pokušao i nakon dočeka naših Vatrenih, a kad su njegove namjere naišle na otpor, izgubio je kontrolu i počeo sve oko sebe optuživati za manipulaciju".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>> Obnavlja se dvorana Ban Jelačić, a obnovit će se i Krešimir Macan

"Naravno, odmah je prozvao mene odnosno Most, što se moglo i očekivati jer se beskompromisno zalažemo za odgovorno i transparentno vođenje države te istinu u političkom djelovanju. Tko god planira naslijediti Macana u PR balonu Vlade, može računati na to da narod sve manje vjeruje velikim naslovima i nerealnim obećanjima. Most će i dalje inzistirati na činjenicama i boriti se protiv korupcije i klijentelizma",  napisao je Grmoja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Macan mu nije ostao dužan

Macan mu nije ostao dužan pa ga je optužio da je lagao u svakoj izjavi oko njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Me bojim ti se to reći u lice, jer to i inače radiš za gazdu Petrova da se on ne bi izlagao. Lijepo vas je Marko opisao u Globusu. Najviše mi je drago što si se dokazao i prokazao kao ultra konzervativni desničar - jednom Hrast uvijek ostaje Hrast:-) Sretno ti bilo..." odgovorio je Macan.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo