Govor u Washingtonu / 'Jeftini štos...': Škoro komentirao izjavu predsjednice o 'djevojci rođenoj iza željezne zavjese'

Image
Foto: Milan Sabic/PIXSELL/ Miranda Cikotic/PIXSELL

"Ne znam tko je smješniji ili tragičniji - osoba koja u nedostatku bilo kakvog suvislog programa prodaje jeftine štoseve ili oni koji se pecaju na tu udicu"

28.10.2019.
13:25
Milan Sabic/PIXSELL/ Miranda Cikotic/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednički kandidat Miroslav Škoro komentirao je na društvenim mrežma izjavu Kolinde Grabar Kitarović koja smatra da je 'rođena s krive strane željezne zavjese'.

Škoro je tako na svom Facebook profilu ovu izjavu ocijenio kao 'jeftini štos najveće veleumnice'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da nije smiješna, bila bi tragična rasprava o tome je li bivša država bila iza željezne zavjese ili nije. Ne znam tko je smješniji ili tragičniji - osoba koja, u nedostatku bilo kakva suvislog programa, prodaje jeftine štoseve ili oni koji se pecaju na tu udicu. U vremenu kad nas po svim pokazateljima prestižu Bugarska i Rumunjska, kad stotine tisuća naših ljudi, u najboljim godinama, odlaze graditi neke druge države, kad se ne zna hoćemo li za koju godinu imati za mirovine, kad su građani izgubili povjerenje u državne institucije, naši “veleumnici” i najveća “veleumnica” među njima bave se Titom, Staljinom i pokretom nesvrstanih. Ovome može na kraj stati samo probuđeni i osviješteni narod. SAD IL' NIKADA"! napisao je Škroro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, aktualna hrvatska predsjednica primila je u subotu u Washingotnu Fulbrightovu nagradu za životno djelo, istaknuvši kako to priznanje koje za nju predstavlja "privilegiju i zadovoljstvo" posvećuje svojoj obitelji i svojoj zemlji.

VEZANE VIJESTI

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne mogu vam opisati koliko mi večerašnji događaj znači", kazala je hrvatska predsjednica, istaknuvši da je bila djevojka rođena s "krive strane željezne zavjese koja je sanjala druga mjesta na kojima su ljudi imali slobodu izbora, gdje se slobodno moglo govoriti i izražavati svoja uvjerenja, a da se zbog toga ne bude progonjen".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo