THE GARDEN BREWERY /

Jedan od najtraženjih funk i soul DJ-eva Craig Charles premijerno u Zagrebu!

Image
Foto: Press

Ulaz je slobodan

10.10.2016.
21:00
Press
VOYO logo

Craig Charles, jedan od najtraženijih funk i soul DJ-eva, te legendarni glumac i radijski voditelj, dolazi na premijerni zagrebački nastup u nedjelju 16. listopada u The Garden Brewery.

Kao jedno od najprepoznatljivijih televizijskih lica, Craig je poznat kao glumac iz sjajne humoristične serije Crveni patuljak, jedne od najuspješnijih BBC serija. Kao urednik emisije Funk & Soul Club na BBC Radio 6, Craig je došao do statusa jednog od najtraženijih funk i soul DJ-eva u Velikoj Britaniji. Nakon desetljeća bivanja u radijskom eteru postao je svojevrsna ikona funk i soul glazbe, a emisija ima za cilj predstaviti nove talente, kao i zlatno doba 60-ih i 70-ih godina. Popis izvođača koji su gostovali u emisiji samo govori o važnosti, a među njima su Gil-Scott Heron, James Brown, Roy Ayers, Primal Scream, Terry Callier, Hip Hop legends The Roots kao i noviji izvođači Kokolo, Cut Chemist, Osaka Monaurail, pa i Amy Winehouse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Craig Charles svakog vikenda putuje po Ujedinjenom Kraljevstvu i širi glas funka i soula,  redovito staje na mjesečnu rezidenciju u Manchesteru, a večer je prepoznata kao jedan od najiščekivanijih događaja, na kojem uz Craiga gostuju funk imena kao što su Maceo Parker, The BlackByrds, Smoove & Turrell ili New Mastersounds.

Image
Foto: Press

(Foto: Press)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S nastupima na jazz funk i soul festivalima poput Love Box, Park Life, Festival no 6, Soundwave, kao i onim pred 10 tisuća ljudi na Glastonbury festivalu, Craig Charles ne staje u misiji širenja funk i soul glazbe.

Za pultom u The Garden Brewery će mu se priključiti NO Fakin’ DJs koji u svoje setove uklapaju zvuke jazza, funka, soula, disca i reggaea te vas vraćaju direktno na plesni podij, kao i Soul Bader iz Hrvatske funk delegacije. Početak je od 20 sati.

Ulaz je slobodan.

Nakon sjajnog ljeta The Garden tim je natrag u svom novom zagrebačkom domu na Žitnjaku, u The Garden Brewery craft pivovari. Kako bi proslavili početak nove sezone u Zagrebu i buduće projekte, ekipa priprema dugi vikend pun glazbe i druženja koji će se protegnuti sve od četvrtka 13. do nedjelje 16. listopada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U četvrtak od 18 sati vaše znanje o pivu ispituje Milan Peh u pivskom kvizu, u petak slijedi još jedno izdane Adriatic Coasting večeri uz premijerni dolazak No Fakin DJ’s, u subotu je u gostima drugo izdanje Funk konferencije, a nedjelju obilježava Sunday Sessions druženje uz live jazz i zabavu za najmlađe, te večer zatvara Craig Charles.

Tim koji stoji iza kultnog The Garden Festivala, te sada The Garden Resorta u Tisnom, Barbarella’s Discotheque, kao i zadarskog The Garden Lounge bara otisnuo se u novu pustolovinu i sve svoje iskustvo je usmjerio u The Garden Brewery. Smještena na istoku Zagreba, u industrijskoj zoni Žitnjak s ciljem revitalizacije tog područja, pivovara prenosi njihovu viziju craft pivarstva, kombinirajući odlično pivo, ukusnu hranu, ture po pivovari i degustiranja, kao i posebne događaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo