Javio se sretnik iz Varaždina koji je osvojio 27,4 milijuna kuna

Sretni Varaždinac koji je krajem svibnja neobičnom brojevnom kombinacijom pogodio sedmicu i osvojio 27,4 milijuna kuna, danas je došao po dobitak u Hrvatsku lutriju i zatražio da ostane anoniman.

12.6.2013.
16:38
VOYO logo

"Varaždin je malo mjesto, i ovako se bojim da se ne sazna tko sam, puno je to novca. Samo sam najužoj obitelji rekao za dobitak, ne želim izazivati pažnju. Trudit ću se živjeti kao i do sada, neću se razbacivati novcem, kupovati jahte, samo ću živjeti puno lakše i opuštenije", kazao je novopečeni milijunaš iz Varaždina.

Iako je želio ostati anoniman, putem sektora marketinga Hrvatske lutrije odao je nekoliko podataka o sebi. Na pretpostavke da je student odvratio je: "Ipak nisam student, kao što vidite!" Potkrijepio je to informacijom da iste brojeve igra već 20 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kombinira datume rođenja uz zbrajanje i oduzimanje

"Uplata Lota mi je svojevrsni ritual i užitak, a ovaj dobitak rezultat mog dugogodišnjeg vjerovanja kako dobitak nije nedostižan, samo treba biti uporan. Brojevi su pomno odabrani, to su neki datumi rođenja, malo zbrajanja i oduzimanja", komentirao je neobičnu dobitnu kombinaciju. Jackpot je osvojio brojevima 1, 3, 6, 7, 8, 9 i 39 te dopunskim brojem 22. Dobitni listić uplatio je u Gajevoj ulici, nedaleko korza i gradske vijećnice.

Šaljite nam svoja zapažanja, informacije, fotografije i priče na adresu vijesti@portal.net.hr˝

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Želite li da za vas potražimo odgovore stručnjaka i nadležnih institucija vezano za probleme koji vas muče, adresa za vaše upite je također vijesti@portal.net.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo