BRKIĆ TVRDI DA IMA PODRŠKU MOSTA USPRKOS AFERI: /

'Nisu se protivili tome, to su nagađanja'

Image
Foto: PIXSELL, Duško Jaramaz

Novi kandidat za ministra branitelja Milijan Brkić oglasio se nakon što je predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko objavio da je upravo njega predlažio za ministra.

22.2.2016.
23:39
PIXSELL, Duško Jaramaz
VOYO logo

"Stranka je donijela odluku, počašćen sam prijedlogom stranke, odnosno Tomislava Karamara. To je časna dužnost časne hrvatske populacije branitelja, ako budem izabran u Saboru zastupat ću interese branitelja, onih koji su stvarali hrvatsku državu", rekao je Brkić u ponedjeljak javlja N1.

Most se nije protivio

Odgovarajući na pitanje ima li njegova kandidatura podršku Mosta, Brkić odgovara: "Da nije bilo suradnje s Mostom, ne bi ni došlo do ove kandidature. Nisu se protivili tome, to su nagađanja", tvrdi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Počašćen sam kandidaturom od strane Domoljubne koalicije i Mosta nezavisnih lista, a ako i kad budem izabran, moći ću komentirati prve poteze", rekao je.

I sam je branitelj od prvog dana, prošao je cijeli Domovinski rat, podsjeća Brkić te dodaje da će se svakako zalagati za sva prava branitelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegovu kandidaturu podržao je Josip Klemm, Đuro Glogoški a Fred Matić mu je poželio sreću.

Ukoliko Brkić postane ministar pratit će ga jedna velika afera, a to je prepisani diplomski rad. Rad pod nazivom "Organizacijske razine MUP-a RH" iz 2011. prepisan je iz rada policijskog načelnika Stanka Tomića iz 2009. Zbog proceduralne greške Visoke policijske škole, Upravni sud u Zagrebu odlučio je da Brkiću diplomski rad ostaje, iako je i dalje nepobitno da je riječ o plagijatu, javlja N1.

Image
KARAMARKO ODLUČIO: /

Za ministra branitelja predložit ćemo Milijana Brkića

Image
KARAMARKO ODLUČIO: /

Za ministra branitelja predložit ćemo Milijana Brkića

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo