O SJEDNICI VIJEĆA ZA OBRANU /

'Jandroković je imao mobitel. E, to je bilo je za krepat... Da se skinuo u tarzanice, bio bih manje iznenađen'

Image
Foto: Pixsel/Dino Stanin/Facebook

Predsjednik Milanović rekao je da je Jandroković imao mobitel na sjednici Vijeća obrane, a nije smio pa se prisjetio legendarne Jandrokovićeve slike...

11.11.2021.
11:42
Pixsel/Dino Stanin/Facebook
VOYO logo

Sjećate se predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića i njegove legendarne objave na Facebooku kada je objavio svoju sliku u kupaćim gaćama i zapalio Internet? 

"Budući da me klaun Milanović optužio da sam nasilnik bez mišića, a kako se zalažem za argumentiranu raspravu, prilažem dokazni materijal. Nasilnik nisam, a o mišićima prosudite sami...", objavio je prije pola godine Jandroković komentar uz smajlija uz svoju sliku na kojoj preplanuo pozira u ljetnom izdanju kupaćih gaćica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako se vi ne sjećate, sjeća je se predsjednik Zoran Milanović kojeg je i tad, a čini se i sad, ova objava zabavila i inspirirala za javno podbadanje.

Podsjetimo, u jeku izbora čelnika Vrhovnog suda predsjednik Milanović je Jandrokovića prije pola godine nazvao "jednim običnim nasilnikom bez mišića", a ovaj mu je uzvratio objavom svoje slike na Facebooku i pokazao svoje poprsje i skupio više od pet tisuća lajkova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milanoviću je ta objava dala i danas inspiraciju za komentiranje Jandrokovićevog ponašanje na sastanku Vijeća za obranu na kojem je ispitivao admirala Hranja:

"Način je bio divljački. Postoji jedan neurološki poremećaj grčkog naziva, neću govoriti jer je prost, kad ljudi ne mogu u sebi zadržati neke stvari pa onda u svakoj rečenici nekoliko puta krvavo opsuju. To je otprilike tako izgledalo. Samo od Jandrokovića. To je nešto što javnost nije vidjela. Predsjednik Sabora, koji nekome kaže da je smeće, u kompleksaškim izljevima spreman na sve. I što sad? Moraš se nasmijati, reći Plenkoviću 'molim te, daj ga obuzdaj, skinut će se tu u tarzanice'. Ne znam što. Pitanje je samo tko će kome vjerovati jer to nije snimano. Odnosno, Jandroković je imao mobitel. E, to ste trebali vidjeti, to je bilo za krepat! Nisam mogao vjerovati. Da se skinuo u tarzanice, bio bih manje iznenađen. Koji mu je ovo ovakav sastanak? Svi to znaju, jedino naš Gogić to ne zna", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo