OPREZNO I STRPLJIVO! / Izvanredne situacije na cestama: Nesreća na A6 prekinula promet, kolone na A1

Image
Foto: HAK

Zbog pojačanog prometa moguća su povremena usporavanja i zastoji na gradskim prometnicama

2.6.2024.
13:42
HAK
VOYO logo

HAK je izvijestio o zastojima i izvanrednim sitaucijama na hrvatskim cestama. Dogodila se prometna nesreća na autocesti A6 u tunelu Javorova Kosa na kolniku u smjeru Zagreba. Promet je privremeno prekinut, a kolona vozila duga je oko 3km.

Na autocesti A1 između tunela Čelinka i odmorišta Jasenice u smjeru Zagreba kolona vozila u pokretu duga je oko 10kma. Vozi se uz ograničenje brzine od 40 km/h. Iz HAK-a mole korisnike za oprez i strpljenje. Između čvorova Bosiljevo II i Lučko vozi se u koloni u pokretu sa povremenim kratkim zastojima. Pred naplatnom postajom Lučko na izlasku s autoceste nema dužih čekanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na autocesti A2 Zagreb-Macelj, zbog povećanog priljeva, vozila se povremeno zaustavljaju na čvoru Krapina u smjeru Trakošćana. Kolona vozila pred naplatnom postajom Zaprešić u smjeru Trakošćana duga je oko 1km, a u zoni radova kod čvora Sveti Križ Začretje oko 3km.

Usporeno u koloni u pokretu dugoj oko 4km vozi se na državnoj cesti DC102 od Omišlja u smjeru Krčkog most (kopna).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
UPALJEN METEOALARM /

Pripremite se na promjenu: Kiša, pljuskovi s grmljavinom i jače nevrijeme s tučom

Image
UPALJEN METEOALARM /

Pripremite se na promjenu: Kiša, pljuskovi s grmljavinom i jače nevrijeme s tučom

Zastoji i na gradskim prometnicama

Zbog pojačanog prometa moguća su povremena usporavanja i zastoji na gradskim prometnicama, obilaznicama, na autocestama A1 Zagreb-Ploče-Karamatići u smjeru Zagreba, A2 Zagreb-Macelj u smjeru Maclja, A3 Bregana-Lipovac u smjeru Bregane, A6 Rijeka-Zagreb u smjeru Zagreba, A7 Rupa-Rijeka-Žuta Lokva u smjeru Rupe, na Istarskom ipsilonu u smjeru nekadašnjih prijelaza Kaštel i Plovanija, te u smjeru Matulja, na Krčkom mostu, na prilazima Zadru, Trogiru, Splitu, Omišu, te u zonama radova i privremene regulacije prometa.

POGLEDAJTE VIDEO: Muškarac koji se zabio u kamion i poginuo jurio 200 na sat isti dan:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo