'Samo sam trebao nazvat', poslat poruku' /

'Izgledao je sretno, nije puno pričao, a ja nisam inzistirao': prijatelj preminulog klavijaturista Kojota objavio potresan post o borbi s depresijom i suicidalnim mislima

Image
Foto: Facebook

Poznati hrvatski forumaš Stjepan Krznarić objavio je na svoj Faceboooku post u kojem se kaje što nije poduzeo sve što je mogao kako bi u samoubojstvu spriječio svog dragog prijatelja Dana

9.9.2017.
17:28
Facebook
VOYO logo

Jučer smo prenjeli vijest o smrti Dana Divjaka, 28-godišnjeg klavijaturista grupe Kojoti. Osim u Kojotima, Dan je svirao i u novoj postavi Majki Gorana Bareta, grupi Sane i DemeNtronomes. Prema zasad poznatim infromacijama, Divjak se objesio, a imao je problema s depresijom zbog koje je početkom kolovoza bio na liječenju u Vrapču.  

Poznati hrvatski forumaš Stjepan Krznarić objavio je na svoj Faceboooku post u kojem se kaje što nije poduzeo sve što je mogao kako bi u samoubojstvu spriječio svog dragog prijatelja Dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više pročitajte:

U dugačkom i iskrenom postu, u kojem govori i o vlastitoj borbi s depresijom, predbacuje si što nije češće podigao mobitel kako bi ga nazvao ili mu jednostavno poslao poruku s najbanalnijim pitanjem "Ej, kako si".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stjepan je rekao kako je cijela godina obilježena smrću i to onom za koju je uvjeren kako bismo je zajedničkim naporima mogli izbjeći, suicidom. Međutim, kao što su mu prijatelji pisali u komentarima, u toj izuzetno teškoj situaciji, osobama koje boluju od depresije mogu pomoći jedino stručnjaci, a svi ostali mogu im pružiti jedino svoju ljubav i podršku. 

"Prošle godine na ljeto mi je umro jako drag prijatelj. Nedavno mi je umro ujak kojeg sam jako volio i uz kojeg sam bio jako vezan većinu djetinjstva i odraslog života. Danas mi se ubio jako dobar prijatelj, dečko kojeg sam stvarno jako volio. I nemrem.", napisao je Stjepan.

"Ovo ljeto, kad sam morao bit u Zagrebu smo se dosta družili. Bio je pretalentiran glazbenik, jako inteligentan, lud lik i dosta sj**an. Nekak smo uvijek imali bizaran odnos, ja sam se uvijek postavljao zaštitnički prema njemu jer smo se upoznali i počeli svirat skupa dok je bio klinac, a on je imao nekakav čudan rispekt za mene, iako mi je konstantno sr*o za sve. I odmah mi je postao drag.", dodao je.

Ostatak pročitajte ispod:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo