OSTALI BEZ DRUGOG KRUGA / Izborna noć kod autsajdera: Orešković zatajila kablovska, Pernar ekipu RTL-a izbacio iz stožera

Daliji Orešković je kablovska zakazala baš u trenutku izlaznih anketa

23.12.2019.
19:15
VOYO logo

Od vlastita doma, preko ''Remetinca'' do omiljenog okupljališta zagrebačkih studenata - sve su to bili izborni stožeri preostalih predsjedničkih kandidata. Pali su u sjenu favorizirane trojke, ali kod nekih od njih bilo je čak i veselije, unatoč rezultatu!

Bilo je to sve od Mislava Kolakušića. I novih političkih izleta. Barem za sada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ova politička priča se nastavlja, ali kao što sam prije rekao, nećemo sudjelovati na sljedećim parlamentarnim izborima kao politička opcija. Onaj tko se ne drži svoje riječi nije dostojan biti političar", objavio je u ponedjeljak Kolakušić. 

VEZANI ČLANCI

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Daliji Orešković zatajila kablovska

Izborne rezultate čekao je daleko od kamera, u svom domu. Baš kao i Dalija Orešković kod koje je kablovska zakazala u trenutku izlaznih anketa. Šestim mjestom ipak je zadovoljna.

"Moja politička opcija nije nikakav šou program. Nisu nikakve parole, nije nikakva zabava, nego nešto što stvarno razmišlja o tome kako ćemo mi svi skupa bolje živjeti", kazala je bivša kandidatkinja za predsjednicu Dalija Orešković. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predstavljajući korupciju, uz švedski stol i domaće kolače - Dario Juričan iznenadio je mnoge došavši do petog mjesta. U Indoneziji je, primjerice, na prvome mjestu.

"Rasturili smo Indoneziju"

"Da, da, rasturili smo Indoneziju - 33 posto! To je velika obaveza prema toj državi. A i Rumunjska - 40 posto, tako da te korumpirane zemlje su prepoznale moj potencijal. Užasno se osjećam odgovorno", kazao je bivši kandidat za predsjednika Dario Juričan. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi dio alternativne scene sinoć je rezultate čekao u jednom od kultnih kafića uz Katarinu Peović koja je osvojila 1 posto glasova. "Možda neskromno, ali smatram i vlastitom zaslugom jako veliki pad Škorin, vidjelo se da taj čovjek nema političku platformu. Da ne zastupa vlastite stavove, da je dalek s narodom", kazala je bivša kandidatkinja za predsjednicu Katarina Peović. 

Pernar izbacio ekipu RTL-a

Ivan Pernar našu ekipu RTL-a je iz svog stožera - izbacio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najmanje glasova u cijeloj priči osvojio je trojac Babić-Kovač-Đapić. Ali, to ih nije pokolebalo. Babić je rekao da nije razočaran i da će izaći na parlamentarne izbore. 

"U koju god životnu utakmicu ušao, najbitnije je da znaš da si ti na kraju utakmice dao sve od sebe. Ja znam da sam dao sve od sebe, zahvaljujem svom stožeru koji je dao sve od sebe", kazao je bivši kandidat za predsjednika Dejan Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ušli smo u nacionalnu kampanju, otvorili smo teme koje nitko drugi nije otvorio. Na tome ćemo graditi priču za parlamentarne izbore koji su pred nama", kazao je bivši kandidat za predsjednika Anto Đapić

Iako zajedno nisu osvojili ni onoliko glasova koliko im je trebalo potpisa za kandidaturu, "otpisani" najavljuju kako njihovo vrijeme - tek dolazi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo