Ivo priznao: Bolje mi je u Remetincu nego u Austriji

'Bolje mi je ovdje nego u austrijskom zatvoru', kratko je Ivo Sanader, trenutačno najpoznatiji remetinečki uznik komentirao svoj dosadašnji boravak u pritvoru Remetinca.

21.7.2011.
0:42
VOYO logo

Prema želji bivšeg premijera Ive Sanadera nitko od članova njegove obitelji još nije zatražio dozvolu za posjet. Vjerojatno čekaju dok se malo slegne medijska halabuka.

U međuvremenu, dok čeka njihov dolazak, Sanaderu zasigurno neće biti dosadno. Već u četvrtak čeka ga prvi 'izlazak' iz zatvora jer će u rano poslijepodne biti odveden u USKOK, a Sanader i je i sam poručio da mu nije loše u remetincu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Bolje mi je ovdje nego u austrijskom zatvoru'', kratko je komentirao svoj dosadašnji boravak u pritvoru.

U prostorijama USKOK-a Sanader će se prvi put oči u oči suočiti s Gordanom Klarić, jednom od USKOK-ovih tužiteljica zaduženom za njega, odnosno za istrage koje se protiv njega vode. Sanader će se očitovati o slučaju Fimi media, a to očitovanje bitno je i za njega i za njegove branitelje, jer će nakon toga, poslije sedam mjeseci, dobiti uvid u spis. Drugim riječima, Sanader će nakon 'posjeta' USKOK-u konačno i službeno doznati za što ga točno USKOK sumnjiči.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Doznat će i što je tko rekao u dosadašnjem dijelu istrage, što njemu i njegovu braniteljskom timu ostavlja prostor za slaganje koncepta obrane, piše Večernji list.

Njegovi odvjetnici u četvrtak će uložiti i žalbu na rješenje o pritvoru. Za sada neće tražiti kućni pritvor za bivšeg premijera jer, objašnjava odvjetnik Čedo Prodanović, te opcije postoje u zakonu, ali u praksi slabo funkcioniraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

cate-201011220231004

Vezani članci:

arti-201107200241006 arti-201107200561006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike