IVAN PERNAR SE ZAHVALIO SVOJIM GLASAČIMA: / 'Primio sam i dao toliko emocija koliko nisam u cijelom životu'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

'Smatram da sam dao puno od sebe, a vjerujem da ste i vi', poručio je Pernar svojim glasačima

23.12.2019.
11:30
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednički kandidat Ivan Pernar obratio se svojim simpatizerima na stranici vlastite stranke nakon izbornih rezultata prvog kruga u kojem je završio na 7. mjestu. Pernar je osvojio 44.057 glasova, odnosno 2,31 posto.

Njegovu poruku prenosimo u cijelosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dragi prijatelji, ne zovem vas tako reda radi nego zato jer sam u proteklih mjesec dana primio i dao toliko emocija koliko nisam u cijelom životu.

Sjećam se svih stiskova ruke, zagrljaja, zajedničkih fotografija i razgovora s ljudima da bi to doslovce mogao nazvati jednim velikim srcem koje je kucalo zajedno u ovoj kampanji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mi smo osjetili jedni druge, vi mene i ja vas, razumjeli ste važnost tema o kojima govorim, ali realno gledano većina to nije prepoznala ili je neke druge stvari smatrala bitnijima. Najviše od svega, obradovala su me djeca, njihovi iskreni osmijesi i komentari napunili su moje srce i dali mi radost koju se teško može opisati.

Image
VELIKA ANALIZA NET.HR-A: /

Shizofren HDZ, šifrirana poruka Kolinde na početku, propalo udvaranje i Milanovićeva nada u sučeljavanje

Image
VELIKA ANALIZA NET.HR-A: /

Shizofren HDZ, šifrirana poruka Kolinde na početku, propalo udvaranje i Milanovićeva nada u sučeljavanje

Smatram da sam dao puno od sebe, a vjerujem da ste i vi, jesmo li mogli više teško je reći, ali na što želim ukazati jest da je utakmica bila teška i neizvjesna. Svjesni ste da mediji nisu bili uz mene i da teme o kojima govorim njih ne zanimaju. Vi koji ste glasali za mene, doslovce ste im rekli – tko vas šiša, mi podržavamo Pernara i nama je on drag. Na toj ljubavi sam vam zahvalan i mogu vam reći da nikada neću odustati od istine koju vi i ja smatramo bitnom, a koja je medijima i ostalim biračima bila nebitna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Moj motiv nije novac'

Smatram da se istina bitna za naše vrijeme mora čuti iako ju mainstream mediji i političari žele gurnuti pod tepih. U konačnici, svojim najvećim uspjehom u politici ne smatram osvajanje saborske stolice, nego vašeg srca. Ako izgubim vaše srce, što mi vrijede sve stolice ovog svijeta? Želim da znate da moje srce kuca za istinu i za vas koji ju nosite, te da nikada od nje neću odstupiti. Moj motiv od početka bavljenja politikom nikad nije bio novac, nego društvena promjena, samim time – odustajanje od društvene promjene u zamjenu za kakvu fotelju, nikad mi nije bilo opcija.

Što se tiče same regularnosti izbora, imali smo stotinjak promatrača i mogu reći da su rezultati s nadziranih mjesta u skladu s ostalim rezultatima, tj. da u samom izbornom procesu nije bilo većih muljaža. Narod je uistinu glasao sukladno neslužbenim rezultatima DIP-a. U konačnici, želim se zahvalit svim volonterima koji su odradili lavovski dio posla u ovoj kampanji i bez kojih nikad ne bi uspjeli niti skupiti potpise, a kamoli voditi ovu izbornu kampanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PS: Svjesni ste i sami da bez vaše podrške ne mogu puno napraviti i zato vas pozivam da uđete u našu organizacijsku grupu gdje je naša ekipa iz cijele Hrvatske (kod ulaska samo navedite iz kojeg ste mjesta da vas možemo razvrstati)."

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo