manipulatorica iz omiša / 'Isusova izabranica' začarala sljedbenike u molitvenoj zajednici: 'Krist mi se javlja na Facebooku!'

Image
Foto: Facebook

U početku je iznimno ljubazna, pridobije te zanimanjem za tvoj život, posebno za probleme... uvjeri te da će sve biti dobro. No tko joj se približi, vrlo brzo je gotov

23.5.2016.
7:49
Facebook
VOYO logo

Ni sam Mark Zuckerberg, kada je 2004. osnovao Facebook, vjerojatno nije ni sanjao da će pojedinci povjerovati da je jedan od korisnika tog sustava i sam Isus. Dobro ste pročitali, osim na Facebooku, kršćanski Bog, prema uvjerenju jedne Omišanke rodom iz bosanskog Vareša, svojim odabranim sljedbenicima, poruke šalje i preko Vibera, piše Slobodna Dalmacija.

Na takvu priču naišla je ekipa Slobodne Dalmacije istražujući čudesna ozdravljenja u jednom privatnom stanu u Omišu. Ozdraviteljica je Lidija Krh-Piljić, koja u svoj dom prima ljude iz cijele Dalmacije, ostatka Hrvatske i BiH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U početku je iznimno ljubazna, pridobije te zanimanjem za tvoj život, posebno za probleme... uvjeri te da će sve biti dobro. No, situacija je obrnuta, tko joj se približi, vrlo brzo je gotov - svjedočio je jedan od bivših članova sporne molitvene zajednice. Život mu se, kaže, baš kao i bolest, nakon toga značajno pogoršao.

Više u tiskanom izdanju Slobodne Dalmacije!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike