uspjeh za povijest / Islandski komentator od urlanja je izgubio glas: navijači u Reykjaviku slavili kao da nema sutra!

Posljednje trenutke utakmice islandski je komentator proveo na nogama poput najvatrenijeg navijača

28.6.2016.
10:26
VOYO logo

Island je u ponedjeljak napravio apsolutno najveću senzaciju Eura - u osmini finala srušili su veliku Englesku, a diljem malenog Islanda počela je velika proslava.

Njihov uspjeh nikoga nije ostavio ravnodušnim. Već smo upoznali Gudmunura Benediktssona, bivšeg igrača i aktualnog komentatora čija je fanatična proslava islandskog pogotka protiv Austrije u posljednjim trenucima obišla svijet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ponedjeljak je Benediktsson imao novi izljev oduševljenja. Posljednje trenutke utakmice proveo je na nogama poput najvatrenijeg navijača, a nakon posljednjeg sučevog zvužduka počeo je skakati i vrištati u ekstazi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vatreno je bilo i u inače ledenom Reykjaviku. U centru glavnog grada ove otočke zemlje skupila se masa navijača u reprezentativnim bojama kako bi gledala prijenos utakmice iz Nice.

Nakon 90 minuta, navijači su gromoglasno proslavili prolazak u četvrtfinale, a kad su došli k sebi, nisu zaboraviti izvesti slavljeničku koreografiju, koju su odradili i svi Islanđani na stadionu u Nici!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve u svemu, reprezentacija Islanda na ovom je Euru postala uvjerljivo najljepša priča koja će se pamtiti još dugi niz godina.   

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo