INA / uvela novo gorivo!

Nako što su prije par dana cijene goriva otiše 'bogu u nebesa' INA je započela s uvođenjem novog Eurosuper BS 98+ Class goriva na svojim benzinskim postajama.

27.3.2012.
14:45
VOYO logo

Eurosuper BS 98+ Class je visokokvalitetno gorivo sukladno europskoj normi EN 228 za motorne benzine, a koje se od ostalih motornih benzina dostupnih na benzinskim postajama INA-e razlikuje po vrijednosti oktanskog broja.

Radi se o bezolovnom, bezsumpornom motornom benzinu najviše oktanske razine (IOB/MOB najmanje 98/88) namijenjenom svim tipovima vozila, a posebno se odnosi na motorna vozila novije generacije, odnosno motore s visokotlačnim ubrizgavanjem goriva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tko si to može priuštiti?

''Uvođenjem Eurosuper BS 98+ Class goriva na naše benzinske postaje odgovaramo na sve zahtjevnija očekivanja naših kupaca. U tom smislu pokrenuli smo projekt modernizacije maloprodajne mreže kako bi našim kupcima ponudili visokokvalitetna goriva i još višu razinu usluge u moderno opremljenim prostorima'', izjavio je ovom prilikom Darko Markotić, izvršni direktor za Trgovinu na malo.

Zasad nije poznato kolika će biti cijena novog goriva, no obzirom na trenutne cijene benzina i dizela, postavlja se pitanje koliko će si građana moći priuštiti Eurosuper BS 98+ Class.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo