vidjela snimku /

'Ima previše sličnosti': Djevojka sumnja da se u kući romske obitelji u Vukomercu nalazi njen bicikl

Image
Foto: RTL

Sve je prijavila policiji i oni su joj odgovorili da će isti dan izaći na teren i provjeriti informaciju

16.9.2018.
8:16
RTL
VOYO logo

Nakon što je Katarina Belec na snimci iz kuće u zagrebačkom Vukomercu u kojoj je u srijedu došlo do pucnjave tijekom susjedskog okršaja vidjela crno-crveni bicikl, izrazila je sumnju kako bi se moglo raditi o njenom biciklu koji je ukraden ovog ljeta.

"Bicikl mi je ukraden 29. srpnja dok sam bila na poslu u Domjanićevoj ulici. Krađu sam prijavila policiji, a pomoć u traganju za kradljivcem sam tražila i na društvenim mrežama. Više od mjesec dana sam bila bez informacija sve dok mi jedan gospodin nije komentirao objavu na Facebooku i napisao da je vidio bicikl sličan mome u snimci", kazala je Belec za Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tvrdi kako bicikl sa snimke ima previše sličnosti s ukradenim. "Moj bicikl nema naprijed mačje oči jer sam ih razbila jednom prilikom na treningu. Gume su jako izlizane i ima veliku ogrebotinu kod prednjeg kotača. Dala sam te specifikacije policiji pa će oni po tome provjeriti radi li se o mom biciklu", kazala je.

Novi dokaz je prijavila policiji i oni su joj odgovorili da će isti dan izaći na teren i provjeriti informaciju, a policija još utvrđuje je li bicikl sa snimke stvarno njezin, piše Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo