HDZ SAMOUVJERENO KREĆE U OSVAJANJE MOSTOVE UTVRDE: / Ovo su im glavni ciljevi u drugom krugu izbora

Image
24.5.2017.
7:13
VOYO logo

Prgomet se prisjetio i situacije od prije četiri godine, kad je HDZ-ova kandidatkinja za gradonačelnicu glavnog grada bila Margareta Mađerić koja također nije dobro prošla. Prgomet je, unatoč gotovo istom rezultatu od oko pet posto, zadovoljan i smatra da je on u boljem položaju jer je Mađerić tada imala potporu još sedam stranaka.

Image
SASTANČI SE U HDZ-U: /

Brkić o autobusima birača iz Hercegovine: 'Svi Hrvati imaju pravo glasovati'

Image
SASTANČI SE U HDZ-U: /

Brkić o autobusima birača iz Hercegovine: 'Svi Hrvati imaju pravo glasovati'

Objašnjavaju loš rezultat u Zagrebu

Čelnik HDZ-a Andrej Plenković objasnio je situaciju time da su se glasovi za Zagreb podijelili na četiri kandidata pa ih zato Prgomet nije dobio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim lošeg rezultata u Zagrebu, HDZ-ovci su zadovoljni uspjehom na lokalnim izborima, no šef zagrebačkog ogranka stranke Andrija Mikulić usprkos svemu je rekao da će se obaviti sveobuhvatna analiza, nakon koje će moći reći više o lošem rezultatu u Zagrebu.

Darko Milinović je prije sastanka Predsjedništva pak rekao da 'nikada nije dobro kad su kandidati oktroirani', prisjetivši se pritom lokalnih izbora prije četiri godine, kada se on suprotstavio vrhu HDZ-a protiv 'nametanja kandidata u Lici'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najavljuju osvajanje Dalmacije i Slavonije

U svakom slučaju, HDZ-ovci su zadovoljni i poglasili su se pobjednikom izbora. Sada slijedi ulaganje svih snaga u drugi krug lokalnih izbora koji će se održati 4. lipnja. Za tada najavljuju osvajanje Vukovarsko-srijemske, Osječko-baranjske, Splitsko-dalmatinske i Dubrovačko-neretvanske županije, posebno ističući Metković, inače utvrdu Mosta.

Kada je riječ o parlamentarnim izborima, čini se da bi im i prijevremeni sada odgovarali, s obzirom na rezultate lokalnih, no o tome će se, rekli su nakon sastanka, još razgovarati, javlja Večernji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo