Dirljiv oproštaj / I kamen bi zaplakao: 'Nisam te mogao pustiti da odeš s ovoga svijeta sama. Zbogom, moja Malena!'

Image
Foto: Facebook

Dok se Zi Zi bavio humanitarnim radom, zauvijek ga je napustila njegova ljubimica

26.12.2018.
16:00
Facebook
VOYO logo

Bad Blue Boysi iz Novog Jelkovca nedavno su svojom humanom gestom razgalili javnost diljem Hrvatske. Mladići su organizirali humanitarni koncert pod geslom ''Huligani' mekog srca' kako bi donacijama pomogli potrebitima da oni i njihova djeca dostojanstveno dočekaju Božić i proslave blagdane.

Cijela organizacija je iziskivala puno truda, angažmana i organizacije, ali su u svom naumu uspjeli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost, jedan od organizatora koji je, osim toga, bio i inicijator cijele humanitarne akcije, baš u tom periodu je proživljavao pravu dramu. Zauvijek ga je napustila njegova ljubimica Malena s kojom je proveo 12 godina, odnosno još od djetinjstva.

Iako nije zapostavio svoj humanitarni rad, svaki slobodni trenutak je proveo sa svojom ljubimicom znajući da su u pitanju sati kada će ga zauvijek napustiti. Posljednje trenutke njezinog života bio je uz Malenu s kojom se i emotivnom porukom oprostio na svom Facebook profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Hvala ti na 13 godina sreće, najboljeg prijateljstva i kaj si bila jedina uz mene kad je bilo najteže. Na žalost našim igranjima, veselju, šetnjama po kvartu skakanja po snijegu, bacanja loptice i donosenje štapa, došao je kraj. Ne mogu opisati koliko je teško kada te napusti najbolji prijatelj s kojim si prošao djetinstvo. Na žalost zadnja 2 tjedna nismo se puno družili jer sam bio okupljen organizacijom humanitarnog koncerta. Da sam znao da ćeš me napustiti, to malo vremena kaj nam je ostalo posvetio bih ga samo tebi. Bit će mi čudno kada dodem doma a nitko ne skače po meni i ne maše repom i ne gleda me kao da sam mu sve na svijetu. To me najviše boli, ali tješim se tako da si sada na boljem mjestu gdje se igraš s ostalim pesekima gore na nebu, gdje si našla svoj konačni mir i da me gledaš s neba i ne želiš da se patim kako si se ti patila zadnja dva dana. Ne postoji pas koji će zamijenit tu prazninu u mome srcu koje je bilo više od pola ispunjeno samo radi tebe! Nisam te mogao pustiti da odeš s ovog svijeta sama koliko god to bilo teško za gledati jer si uvijek bila tu uz mene! Zbogom, moja Malena!
Umjesto da za Bozić dobim nekaj, Bog mi oduzme nekoga tko je bio najbitniji u mom životu. 
Počivala u miru Božijem!', napisao je Zvonimir umjetničkog imena Zi Zi svojoj mješanki koja je 23. prosinca uginula od epilepsije.

Nesretnica je, naime, 21. prosinca imala čak šest epileptičnih napada u 45 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"I bez obzira  na dva dana koje je provela na terapijama uz teške lijekove protiv epilepsije i dalje je imala napadaje svakih 3 do 4 sata. Morali smo donijeti tešku odluku da je uspavamo da se jadnica više ne muči", ispričao nam je Zvonimir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Bellator Dublin
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike