PROMOTIVNI ČLANAK / Huawei Watch GT 2 Pro savršeno se uklapa uz svaku modnu kombinaciju. Provjerite kako vam tehnologija pomaže da ostanete u trendu!

Image
Foto: Promotivna fotografija
13.11.2020.
13:58
Promotivna fotografija
VOYO logo

Moda je izvrstan način neverbalnog isticanja vlastite originalnosti, a istodobno je veoma zabavno otkrivati tko smo i što volimo. Izbor odjeće i dodataka ne pokazuje samo naš osjećaj za estetiku, već i vrijednosti koje imamo. U eri društvenih mreža gotovo svatko od nas želi naglasiti individualnost i biti jedinstven. Upoznajte novi vrhunski pametni sat Huawei Watch GT 2 Pro, koji će vam omogućiti da jednostavno budete svoji u svim mogućim situacijama!

Moda prilagođena vašim potrebama

Čujete li sve više i više o fuziji mode i tehnologije? Korištenje modernih rješenja u modnoj industriji donosi nekoliko prednosti i postupno ulazi u naše ormare. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, inovativne tehnologije nisu prisutne samo na proizvodnoj strani. One također na šik način nadopunjuju naše svakodnevne modne kombinacije. Savršen primjer su pametni satovi koji zahvaljujući dizajnu pružaju funkcionalne blagodati i pravi su modni dodatak. A ako govorimo o najboljima od najboljih, Huawei Watch GT 2 Pro zasigurno će postati obavezni dio vašeg stajlinga!

Pokažite dobar ukus profinjenim dizajnom

Poznata izreka iz svijeta mode kaže da moda prolazi, ali stil ostaje. Stoga se savjetuje odabir bezvremenskog dizajna i ulaganje u klasične predmete koji će sjajno odgovarati bilo kojoj situaciji. Pitate li se može li pametni sat biti i elegantan i funkcionalan? Odgovor je jednostavan... naravno da može! Huawei Watch GT 2 Pro izvrstan je primjer toga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najnoviji vrhunski pametni sat iz Huaweija oličenje je modernog dizajna u svom najčišćem obliku. Najkvalitetniji materijali od kojih je izrađen, poput kućišta od lijevanog titana, obloge od safirnog kristala i keramičke podloge, doprinose stilu pametnog sata i istovremeno pružaju nevjerojatnu udobnost pri nošenju.

Zvuči li vam to dobro? Zvučat će i bolje kada provjerite kako ga vješto možete kombinirati s bilo kojim stajlingom!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poboljšajte svoj svakodnevni stil

Bilo da se odlučite za plave traperice i klasičnu crnu majicu, vuneni pulover i velur hlače ili modernu pravokutnu jaknu u stilu 90-ih u kombinaciji sa sportskim tenisicama, Huawei Watch GT 2 Pro uklopit će se u svaku moguću kombinaciju i nadopuniti vaš stil! Kako je to moguće?

Vrhunski Huaweijev pametni sat donosi integrirani dizajn sata i remena na uzvišen i moderan način. Njegovo zrcalno safirno staklo pažljivo je izrađeno kako bi se osiguralo da je kristalno čisto i istodobno otporno na udarce. Okvir sata izrađen od laganog, ali snažnog titana koji ga čini otpornim na vrućinu i hladnoću, dok je elegantna keramička podloga nježna za kožu i antialergijska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zablistajte svojom elegancijom

Je li prikladno nositi pametni sat za elegantne prilike? Nema sumnje u to! Kombiniranje elegantnog stila s manje formalnim elementima više nije promašaj, takva  je kombinacija čak postala moderna. Takve fuzije postaju lakše s profinjenim dizajnom tehnoloških dodataka poput Huaweija Watch GT 2 Pro - vrhunskog nosivog uređaja koji vam omogućuje da se osjećate elegantno u bilo kojem trenutku.

Najnoviji sat GT 2 Pro izrađen je od složenog keramičkog materijala. Nakon miješanja cikonija s vezivnim sredstvom i sinteriranja na 1500 °C, polira se pomoću dijamante glave za rezanje kako bi se stvorila otporna keramička podloga Huawei Watch GT 2 Pro s laganim sjajem koji odiše elegancijom. Zahvaljujući sofisticiranoj izradi Huaweijevih dizajnera, Watch GT 2 Pro skladno kombinira ukusan dizajn i vrhunsku tehnologiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odaberite klasičnu verziju s kožnim sivim remenom ili sportsku verziju s fluoroelastomer remenom. Pokažite svoj vlastiti stil s Huaweijem!

Za one koji žele više

Osim vrhunskog pametnog sata Watch GT 2 Pro, Huaweijevim su korisnicima na domaćem tržištu dostupni i brojni drugi napredni uređaji. U ponudi prodajnih partnera mogu se pronaći i vrhunski povoljni pametni telefon P Smart 2021, sportski pametni sat s pregršt funkcija - Watch Fit, a tu su i premium bežične slušalice FreeBuds Pro i FreeLace Pro. Također, ove godine kompanija je zaokružila svoj hardverski ekosustav u Hrvatskoj predstavljanjem MateBook serije prijenosnika koje odlikuju iznimne performanse i izdržljiva baterija, a nedavno je na globalnoj razini predstavljena i nova Mate 40 serija pametnih telefona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebna ponuda

Korisnici koji kupe FreeBuds Pro slušalice do kraja godine ili isteka zaliha, dobit će na dar audio knjigu našeg popularnog znanstvenika Igora Rudana „Očekujući vatre“ koja donosi njegova razmišljanja o izazovima 21. stoljeća, a novim korisnicima vrhunskih bežičnih slušalica će biti dostupna u domaćoj aplikaciji Book&Zvook koju je moguće preuzeti iz AppGallery trgovine. 

Kako bi preuzeli audio knjigu, korisnici trebaju preuzeti Book&Zvook iz AppGallery trgovine i registrirati se sa svojom mail adresom. Nakon toga, u postavkama je potrebno odabrati „Iskoristi promo kod“ te unijeti serijski broj svojih novih FreeBuds Pro bežičnih slušalica (nalazi se na pakiranju). Knjiga „Očekujući vatre“ potom će ih dočekati u njihovoj audioteci. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo