HRVATSKI SABOR REAGIRAO: / 'Reiner nije išao na skijanje s tjelohraniteljima'

Image
Foto: PIXSELL, Patrik Macek

Na članak pod naslovom OSJEĆA SE UGROŽENIM? Reiner na skijanje opet poveo tjelohranitelje koje vi plaćate reagirali su iz Sabora

12.1.2017.
15:48
PIXSELL, Patrik Macek
VOYO logo

Hrvatskim medijima danas se proširila informacija da je bivši predsjednik Hrvatskog sabora na godišnji odmor poveo zaštitu na koju kao bivši visoki dužnosnik ima pravo, a koje se mogu odreći ako smatraju da nisu sigurnosno ugroženi. No, iz Sabora je ubrzo stigla informacija u kojoj stoji kako Reinera na putu ne prate tjelohranitelji.

'Točno je da se potpredsjednik Hrvatskoga sabora akademik Željko Reiner trenutno nalazi na privatnom putovanju s obitelji izvan Hrvatske, i to vlastitim vozilom. Netočna je, međutim, tvrdnja da ga pritom prate i tjelohranitelji te da se za njegovo putovanje zajedno s tjelohraniteljima terete porezni obveznici odnosno državni proračun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako potpredsjednik Hrvatskoga sabora akademik Željko Reiner u skladu s važećim propisima ima pravo na osobnu zaštitu, tog se prava uoči putovanja u pisanom obliku odrekao, budući da je riječ o privatnom putovanju', objavio je Hrvatski sabor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo