početak odiseje u francuskoj / Hrvatska reprezentacija stigla u Deauville: nadaju se da će ova generacija ponoviti uspjeh iz 1998.

Image
Foto: Borna Filic/PIXSELL

Hrvatski izbornik Ante Čačić je uoči odlaska u Francusku bio optimist. Vjeruje kako će ova generacija izaći iz generacije Vatrenih

7.6.2016.
13:26
Borna Filic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija nešto iza 12.30 sati stigla je u svoju bazu, mondeno ljetovalište Deauville u Normandiji. Ondje ih je dočekalo osoblje hotela, a Damir Vrbanović je u govoru dobrodošlice izjavio kako su izabrali pravo mjesto za pripreme. Nadaju se kako će ova generacija ponoviti uspjeh one koja je bila u Francuskoj 1998. Valja napomenuti i da je oko hotela veliko osiguranje.

Reprezentacija je na put krenula iz zagrebačke zračne luke u 10 sati, te je u Deauville stigla i ranije od predviđenoga. Već za 18.30 sati zakazan je otvoreni trening na Commandant Hebert stadionu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski izbornik Ante Čačić je uoči odlaska u Francusku bio optimist. Vjeruje kako će ova generacija izaći iz generacije Vatrenih. Oni su spremni na to i svjesni su što znači ovo prvenstvo, naglasio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi smo zdravi, odradili smo sve što smo planirali i na put odlazimo puni samopouzdanja. Teško je komentirati što bi za mene bio uspjeh, ali neuspjeh bi bio kada ne bi prošli skupinu."

Nameće se da ima još jednu dvojbu uoči utakmice - Brozović ili Badelj, ali nije htio pričati o tome pet dana uoči utakmice. Sad će se detaljnije početi baviti Turskom te u narednih nekoliko dana pronaći najbolje rješenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reprezentacija ima otvoreni trening na stadionu u Deauvilleu u 18:30.

Hrvatska će prvu utakmicu na EURO odigrati protiv Turske u Parizu 12. lipnja, pet dana kasnije slijedi ogled protiv Češke u St. Etienneu, a posljednja utakmica u skupini bit će 21. lipnja protiv aktualnih europskih prvaka Španjolaca u Bordeauxu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Plasman u osminu finala izborit će po dvije prvoplasirane reprezentacije iz svih šest skupina, te još četiri najbolje treće selekcije.

Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo