'HISTERIČNI NAPAD' / HOS-ovci za Turudića, opleli po Milanoviću, 'mrziteljima Hrvatske' i sotonama

Image
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Kažu da je posrijedi dosad neviđeni 'histerični napad mržnje', odnosno 'javni linč koji je pokrenuo predsjednik Zoran Milanović

6.2.2024.
13:55
Dusko Jaramaz/PIXSELL
VOYO logo

Udruga XI. bojna HOS-a objavila je priopćenje koje potpisuje Marko Skejo u kojem su podržali Ivana Turudića kao kandidata za glavnog državnog odvjetnika, koji se nalazi pod povećalom javnosti zbog poruka s bivšom državnom tajnicom i nekad moćnom HDZ-ovkom Josipom Pleslić (ex Rimac).

Kažu da je posrijedi dosad neviđeni "histerični napad mržnje", odnosno javni linč koji je pokrenuo predsjednik Zoran Milanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
NASTUPA ZASTARA? /

Turudić će se izvući iz stegovnog postupka? Odvjetnik za RTL Danas: 'Zadnje poruke su iz 2018.'

Image
NASTUPA ZASTARA? /

Turudić će se izvući iz stegovnog postupka? Odvjetnik za RTL Danas: 'Zadnje poruke su iz 2018.'

'Boje se crvene sotone'

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

'Javni linč Ivana Turudića koji je pokrenuo trenutačni predsjednik Hrvatske Zoran Milanović, sa zadovoljstvom su prihvatili svi mrzitelji Hrvatske, ali i neki 'korisni idioti' koji radi neznanja i naivnosti igraju za protivnika. Nikada se još nije dogodio takav histerični napad mržnje na neku javnu osobu koja se kandidira za neku javnu funkciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mi, branitelji, a posebno mi pripadnici HOS-a smo navikli na ovakve 'izljeve ljubavi' od ljevičarskih demokrata, ali nikada se nije ovako javno kasapilo, vrijeđalo i ponižavalo osobu na visokoj dužnosti. Zašto se to događa? Boje se crveni uhljebi, a imaju i zašto.

'Đava je strah', stara je mudra izreka u našem narodu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Boje se crvene sotone, boji se trenutačni predsjednik, boji se njegova komunistička i lopovska klika… i s pravom se boje jer znaju koliko su zla učinili, koliko je njihovog kriminala zataškano. Digli su se na zadnje noge svi crveni kriminalci kako bi spriječili da na čelo državnog odvjetništva dođe netko tko nije njihov.

Nije im smetao ni Bajić, ni Cvitan, ni Jelinić, ne smetaju im ni UDBA-ši, ni KOS-ovci, ni masoni, ni pederi, ni lopovi… ali se strašno boje hrvatskog branitelja koji je rehabilitirao Stepinca i izručio Njemačkoj Udbine ubojice Perkovića i Mustača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Turudić ima našu punu podršku'

I neka se boje. Imaju zašto.

Mi hrvatski branitelji, pripadnici HOS-a, dajemo punu podršku gospodinu Ivanu Turudiću i pozivamo sve saborske zastupnike kojima je Hrvatska u srcu, a koji se ne boje neovisnog državnog odvjetnika, da glasuju za njegov izbor. Izbor Ivana Turudića treba biti prvi znak ozdravljenja i oslobođenja hrvatskih institucija zarobljenih jugoslavenskim kadrovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gospodari institucija i medija i stvarni vladari našim sudbinama su pokrenuli luđačku kampanju ne bi li spriječili promjene. Hrvatskoj trebaju promjene, Hrvatska vapi za novim ljudima, za pravednijim i poštenijim državnim odvjetnikom koji će progoniti stvarne kriminalce, veleizdajnike, špijune, agresore i druge razbojnike, a ne hrvatske branitelje i rodoljube montiranim političkim optužnicama.

Pozivamo na kraju sve naivne slijepce da progledaju, pozivamo domoljube, branitelje i sve poštene građane da ne budu korisni idioti i ne dopuste da sa njima manipuliraju crveni kriminalci koji se smrtno boje dolaska Hrvata na čelo državnog odvjetništva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo nije stranačko pitanje. Ovo je strateško pitanje. Mi ili oni. Ovdje se bira strana a, ne stranka, kao i devedesete…", poručili su.

POGLEDAJTE VIDEO: Ovako je Turudić pričao o odnosu s Josipom ex Rimac: 'Zaboravio sam kako se preziva, ne vidim ništa sporno'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo