HDZ TVRDI DA ŠKORO BJEŽI OD SUČELJAVANJA: / Zasmetala ih njegova izjava kojom ih je prozvao zbog afera

Image

Miroslavu Škori poručili su 'neka ponese sve papire kojima se hrabri, samo neka ne podvije rep, kao što to radi s predstavljanjem svog programa putem društvenih mreža,

11.6.2020.
18:01
VOYO logo

Iz HDZ-a su u četvrtak ocijenili kako čelnik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro "bježi kad se treba sučeliti s Plenkovićem", kao što to, kako tvrde, radi i čelnik Restart koalicije Davor Bernardić. Bernardić je već potvrdio sučeljavanja koja su dogovorena za 29. lipnja na RTL-u i 3. srpnja na Novoj TV , a s HRT-om se pregovara zbog termina

Image
PLENKOVIĆ BACIO RUKAVICU BERNARDIĆU, SDP REAGIRAO: /

'Tko je on da poziva u ime HRT-a'

Image
PLENKOVIĆ BACIO RUKAVICU BERNARDIĆU, SDP REAGIRAO: /

'Tko je on da poziva u ime HRT-a'

Na taj su način reagirali na izjavu Miroslava Škore u Bjelovaru koji je na pitanje novinara bi li se sučelio s Plenkovićem odgovorio potvrdno, ali da bi, kako je dodao, "morao doći sa svežnjem papira jer ne može popamtiti sve afere koje je Vlada proizvela".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ČELNICI TRIJU NAJMOĆNIJIH POLITIČKIH STRUJA PRISTALI NA SUČELJAVANJA: No, Škoro će se pojaviti ako mu ispune ova tri uvjeta "Škoro je pristao uz jedan 'ali'. Mora, kaže, ponijeti sa sobom puno papira. Samo neka taj 'ali' ne završi kao s Bernardićem. Kad je sam - udari, slaži i bježi, a kad se treba sučeliti s Plenkovićem onda šalje u medije dr. Ostojića da mu piše ispričnicu", napisali su iz HDZ-a na facebooku.

Miroslavu Škori poručili su "neka ponese sve papire kojima se hrabri, samo neka ne podvije rep, kao što to radi s predstavljanjem svog programa putem društvenih mreža, bježeći od novinara i javnosti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvatska nema dugu povijest izbornih kampanja, ali građani svejedno već dobro znaju da bi svaka samouvjerena i sposobna oporba trebala potencirati sučeljavanja. Kod nas oporba podvije rep, pa će Plenković očito morati sam pred novinare", stoji objavi HDZ-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo