priopćenje hns-a / 'HDZ poput Trumpa - uvode porez koji su prije nazivali 'brutalnim napadom na Hrvate!'

'Odnosom prema građanima, mijenjanjem stavova i ponašanjem sve više podsjećaju na Trumpa', stoji u priopćenju

24.3.2017.
10:31
VOYO logo

Iako su, ne tako davno, HDZ-ovci, pa čak i aktualni ministri, porez na nekretnine nazivali „opasnim haračem“ i „brutalnim napadom na Hrvate“, Titanik Vlada Andreja Plenkovića uvodi porez na nekretnine, stoji u priopćenju HNS-a.

Odnosom prema građanima, mijenjanjem stavova i ponašanjem sve više podsjećaju na Trumpa. Ustraju na normalizaciji stvari koje jednostavno nisu normalne - pokušavaju situaciju u kojoj netko javno laže ili iznosi dijametralno suprotan stav pretvoriti u prihvatljivu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Još nedavno su sadašnji ministri iz HDZ-a samu ideju uvođenja poreza na nekretnine nazivali „opasnim haračem“ i „brutalnim napadom na Hrvate“. Danas su okrenuli ploču i u maniri najgorih licemjera najavljuju njegovo uvođenje. Mi u HNS-u dosljedno se protivimo uvođenju novih poreza i zalažemo se za smanjenje postojećih“, rekao je saborski zastupnik HNS-a Goran Beus Richembergh komentirajući Vladinu najavu.

Kao dosljedna liberalna stranka, HNS svoj stav o porezu na nekretnine nije mijenjao. Porez na nekretnine je nepravedan, stoga smo, podsjećamo, i kao partner u Vladi uspješno zaustavili uvođenje istog. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao liberalna stranka HNS se zalaže za što manje poreza i nameta, kako krizom izmučenim građanima, tako i poduzetnicima, kojima je svako olakšanje poslovanja itekako potrebno", poručuju za kraj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo