HDZ-ovci dobili po prstima: 'Ma kakvo skijanje. Odmah da se vratite'

'Ma kakvo skijanje?! Nema skijanja za hadezeovce ove godine! Ovima što su otišli u planine poručite da se odmah vrate! Izbori su jednom u pet godina, o čemu razgovaramo?!

8.1.2015.
12:30
VOYO logo

U HDZ-u i te kako imaju razloga za zadovoljstvo nakon prvoga kruga, a dodatno ih je osokolilo i objavljeno istraživanje CRODemoskopa prema kojem imaju najveću potporu od 29,3 posto, što je za 2,6 posto više više nego u prosincu, piše Slobodna Dalmacija.

To je uvjerljivo najbolji rezultat stranke Tomislava Karamarka u posljednjih nekoliko godina. Uoči drugog kruga izbora 11. siječnja, mobilizirali su apsolutno sve svoje unutarstranačke snage, ništa ne prepuštajući slučaju, pa tako ni glasove u susjednoj BiH gdje biračima tradicionalno naklonjenima HDZ-u nude besplatan autobusni prijevoz do biračkih mjesta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brkić je s članovima Izbornog stožera bosanskohercegovačkog HDZ-a dogovorio besplatan autobusni prijevoz birača prema konzularnim uredima u Tuzli, Sarajevu, Mostaru i Banjoj Luci, a za Mostar i Sarajevo osigurane su i posebne linije za prijevoz iz rubnih dijelova grada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo