pažljivo vozite / HAK poziva vozače na oprez: životinja na autocesti A1 između čvora Zagvozd i Ravča

Image
Foto: PIXSELL

Prema dojavi vozača riječ je o psu na kolniku

25.9.2016.
10:00
PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski auto klub (HAK) poziva vozače na pojačan oprez na autocesti A1 kod odmorišta Rašćane Gornje između čvorova Zagvozd i Ravča, zbog životinje na kolniku, a prema dojavi radi se o psu.

Magla mjestimice smanjuje vidljivost na cestama u unutrašnjosti, upozoravaju iz HAK-a. Navode kako magle ima na dionicama autocesta: A1 između Zagreba i Karlovca te tunela Mala Kapela i Sveti Rok, A3 Bregana-Lipovac između čvorova Ivanja Reka i Križ te Novske i Nove Gradiške, A4 Goričan-Zagreb između Brezničkog Huma i Zagreba te A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i Bosiljeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na mjestima pod maglom kolnici su vlažni i skliski. HAK vozačima savjetuje da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila. Zbog radova se vozi dvosmjerno, jednom stranom kolnika, na autocestama:

A1 između čvorova Otočac i Perušić na mostu Gacka, na zagrebačkoj obilaznici (A3) između čvorova Buzin i Kosnica, na nadvožnjaku Mičevec, na A2 Zagreb-Macelj kod čvora Zabok, na A3 Bregana-Lipovac između čvorova Ivanić Grad i Križ.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo