imaju kandidate / Grmoja: 'Petrov je nositelj liste MOST-a za europske izbore, a moramo predstaviti i neka nova lica'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

'MOST prvi put izlazi na izbore za Europski parlament i u stranci prevladava stav da vodstvo mora preuzeti odgovornost za izborni rezultat'

8.1.2019.
7:54
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Politički tajnik MOST-a Nikola Grmoja u razgovoru za Jutarnji list kazao je kako će stranka na predsjedničkim izborima imati svog kandidata, a postoji dobra mogućnost da bi to mogao biti Božo Petrov koji je, kako tvrdi Grmoja, najpopularniji MOST-ovac.

Petrov će, kako je kazao Grmoja, ujedno biti i nositelj MOST-ove liste za Europski parlament. "MOST će na izbore za Europski parlament izaći samostalno. To je naše načelo i to je najpoštenije prema biračima. Izborni savezi mogući su s nezavisnim pojedincima, novim licima. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

MOST prvi put izlazi na izbore za Europski parlament i u stranci prevladava stav da njezino vodstvo mora preuzeti odgovornost za izborni rezultat i da Božo Petrov nosi listu, ali i da moramo predstaviti neka nova lica. U skladu s time uskoro ćemo donijeti odluku o imenima koja će biti na listi i predstaviti te ljude javnosti", kazao je Grmoja za Jutarnji list.

Politički tajnik MOST-a komentirao je i prebjege koji su svoje mjesto za političko djelovanje našli u klubu Milana Bandića. "Imam dojam da cijela ova priča sa saborskim prebjezima nije bez cilja. Svako novo pretrčavanje u klub Milana Bandića još više odvraća građane od politike pa i izlaska na predstojeće izbore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A zna se kome pogoduje slaba izlaznost birača. Svakako da bi USKOK trebao istražiti ove događaje, ali tko uopće tijelima otkrivanja kaznenih djela i kaznenog progona uopće više može vjerovati kad znamo da su pod političkom okupacijom", kazao je Grmoja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo