VARAŽDINSKI MOĆNIK UDARIO NEPOKRETNOG PSA U KOLICIMA PA SE MIRNO ODVEZAO DALJE: / 'Zašto bih se ispričao? Trebali su ga vezati'

Image
Foto: PIXSELL

Lokalni mediji otkrili su priču o nemarnom gradskom vijećniku grada Varaždina Stjepanu Cepancu koji je automobilom naletio na nepokretnog psa u kolicima, nakon čega se odvezao s mjesta incidenta.

28.11.2017.
9:40
PIXSELL
VOYO logo

Prema riječima svjedokinje, vijećnik Cepanec u mjestu Biškupec automobilom je naletio na nepokretnog psa na kolicima. Pas srećom nije nastradao nego samo njegova kolica, a Cepanec se nakon nemilog događaja udaljio s mjesta incidenta.

Vlasnica psa za eVaraždin kazala je kako je svjesna da Cepanec psa i kolica nije pregazio namjerno, ali joj je žao što je kao čovjek nije došao potražiti i pitati može li ikako nadoknaditi štetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Kao gradski vjećnik, on mora biti primjer građanima, a ne se ovako ponašati. Razumijem da on to nije napravio namjerno, ali me barem mogao potražiti i ispričati se. Kolica su sad strgana, pas sad mora ležati dok to ne popravim, a to traje', rekla je Spomenka Damjanić.

Stjepan Cepanec ne bježi od odgovornosti. Potvrdio je kako se ova situacija zaista dogodila te je dodao kako je u to vrijeme pao mrak, a on je žurio na sjednicu te psa nije pregazio namjerno. Smatra da se nema kome ispričavati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ne smatram se krivim i zbog čega bih se trebao ispričavati. Oni su psa trebali imati vezanoga ili u boksu, a ne ga pustiti da luta dvorištem. Moj automobil je visok i stvarno ga nisam vidio', rekao je Cepanec dodavši kako je sreća što njegov automobil nije pretrpio veću štetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo