BANDIĆ SNIMLJEN U SKUPOCJENOM MERCEDESU E-KLASE DARUVARSKIH REGISTRACIJA: / 'To mu je zamjenski auto'

Image
Foto: Twitter/PIXSELL

Zagrebački gradonačelnik danas je zablistao u novom i skupocjenom automobilu - Mercedesu E klase.

22.1.2018.
14:29
Twitter/PIXSELL
VOYO logo

"Čini se da je Milan Bandić obnovio svoj vozni park. Naime, ovo je službeni automobil gradonačelnika Zagreba. Evo upravo stigao u njemu u dvorište zg vatrogasaca... i DA registracije".

Vatrogascu uručio medalju

Tvitao je to na svom profilu danas novinar N1 Televizije Ivan Skorin koji se očito našao u sjedištu Javne vatrogasne postrojbe kada je Bandić stigao ondje kako bi vatrogascu Tihomiru Kuneku uručio Medalju Grada Zagreba zbog požrtvovnosti prilikom gašenja kuće u Petrovoj ulici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema fotografiji je vidljivo da je riječ o skupocjenom automobilu - Mercedesu E klase. Kako je vidljivo iz cjenika Mercedesa u Hrvatskoj, najjeftinija verzija E klase stoji 375.000 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, činjenica da je gradonačelnik primijećen u skupocjenom automobilu razljutila je twiteraše kao i činjenica da je automobil registriran u Daruvaru.

"Pa Miki s DA registracijom zapravo pokazuje nevjerojatnu brigu za građane da ne plate preskupo ZG osiguranje. Filantrop samo takav. Isto tako, izborom Mercedesa je uštedio. Zamislite da je kupio kakav krš od Renaulta koji bi stalno bio u servisu", stoji u jednoj od objava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije Bandićev automobil

No, u Gradu tvrde da Bandić nije izdvojio novac za novo vozilo. "Radi se o zamjenskom automobilu jer je gradonačelnikovo vozilo na redovitom servisu", poručili su za Net.hr iz Grada.

Potvrdili su to i iz Last minute rent a car - Croatia odakle su i poslali zamjensko vozilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Predmetno vozilo je dano jutros 22.01.2018. kao zamjensko vozilo dok je vozilo Audi A6 na servisu. Kako je zamjensko vozilo iste klase ili klasu niže za trajanja redovnog servisa ili izvanrednog popravka koji traje duže od jednog dana bio jedan od uvjeta tendera kojeg je tvrtka Viator d.o.o. dobila – zamjensko vozilo ne predstavlja dodatan trošak za Grad Zagreb", stoji u odgovoru Net.hr-u.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo