Rušenje bespravnih objekata / Građevinska inspekcija skupo će naplatiti dovršetak radova onome tko do ponedjeljka ne završi rušenje na Žnjanu

Rušenje bespravnih objekata na splitskoj plaži Žnjan bliži se kraju

28.10.2017.
19:20
VOYO logo

Obiteljsko druženje, brćkanje u plićaku, sunčanje i ispijanje kave zamijenili su građevinski strojevi. Oni koji ne završe do ponedjeljka, mogu očekivati bagere građevinske inspekcije koja će radove dovršiti umjesto njih i to im skupo naplatiti.

Prva zlatna era Žnjana završila je u ruševinama, a hoće li 2019. nakon obnove otpočeti druga, to ostaje za vidjeti. Do tada Splićani na nekoć popularnoj plaži više doslovno nemaju gdje popiti kavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na što je to do sada ličilo, na što je to ličilo? Na ništa! Na jednu lakrdiju. Sad će bar biti nešto lijepo, ja vjerujem da će to sada Opara naš...da će napravit pravi Split. Ovo do sad nije bilo ništa", rekao je Zoran, Bjelovar.

"Problem je u tome što su oni njih pustili da ovo naprave, a sad ih ruše. Mislim to je stvarno glupo i ne mogu ja razumit ovu našu državu i naše postupke uopće", izjavio je Mile, Split.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sljedeće godine, kaže upravo gradonačelnik, biti će postavljeni moduli kao prijelazno rješenje, a ono konačno rješenje očekuje se do ljeta 2019. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo