Gotovo dvije trećine građana smatra kako Karamarko utječe na odluke Grabar Kitarović

Image
Foto: PIXSELL, Grgur Zucko

Gotovo trećina ispitanika, njih 30 posto, smatra kako šef HDZ-a Tomislav Karamarko u velikoj mjeri utječe na odluke koje donosi predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, javlja Nova TV.

14.9.2015.
19:35
PIXSELL, Grgur Zucko
VOYO logo

Također 30 posto ispitanika smatra da Karamarko utječe u manjoj mjeri na GrabarKitarović. Da uopće ne utječe na rad predsjednice Grabar Kitarović smatra također 30 posto građana dok njih 10 posto to ne zna.

Na pitanje hoće li tijekom kampanje Predsjednica biti neutralna ili pristrana, 50 posto ispitanika je odgovorilo kako misli da će biti pristrana za HDZ-ovu DOMOLJUBNU KOALICIJU, da će biti neutralna, misli njih 38 posto, da će biti pristrana za vladajuću koaliciju HRVATSKA RASTE misli 1 posto ispitanika, a ne zna njih 11 posto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Nova TV

Više od polovice građana podržava privremene urede

Na pitanje podržavaju li da Predsjednica ima privremene urede, 56 posto građana je odgovorilo da podržava dok njih 33 posto ne podržava, a 11 posto ih nema stav.

Zanimljivo je razmišljanje građana zašto se seli ured. Njih 48 posto misli da je to kako bi bolje upoznala građane, a njih 43 posto misli da je to kako bi podignula vlastitu popularnost dok 9 posto ne zna, otkrilo je istraživanje Ipsos plusa za Dnevnik Nove TV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Nova TV

Nova TV/Danas.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ŽNV
NOVA SEZONA
VOYO logo