Gordana Sobol ne odustaje od plesa oko šipke

SDP-ova zastupnica u Saboru Gordana Sobol već je ranije privukla pažnju javnosti kada su objavljene fotografije njezinog senzualnog fitnesa.

11.10.2010.
12:04
VOYO logo

Gordana Sobol, SDP-ova saborska zastupnica, pozornost javnosti privukla je prije dvije godine kada su u jednom časopisu objavljene njezine fotografije na kojima u tajicama i visokim, prozirnim štiklama pleše oko šipke.

Radi se o jednoj vrsti senzualnog fitnessa od kojeg SDP-ovka nije odustala, te i danas tvrdi da o odustajanju niti ne razmišlja jer odbija sve negativne komentare o načinu na koji se razgibava i održava fizičku kondiciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Ispalo je ovako – bilo bi OK da si u fitness centru u bretelicama, u tajicama, u tenisicama ili bosa i dižeš utege, ali sad kad se Gordana stala na štikle to je već nešto drugo. Ja to jednostavno odbijam. I dalje sam nastavila trenirati'', poručila je Sobol svima koji se ne slažu s njezinim hobijem.

Za Novu TV je dodala da je ipak bila zatečena reakcijama dijela javnosti i zlobnim komentarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Nažalost, kod nas se štikla, visoka peta, platforme koje uredno svi nose u svakodnevnom životu, i ta uspravna šipka povezuju s nečim prljavim i nemoralnim'', požalila se Sobol.

Prethodni članak:

arti-201007310200006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo