'GLEDAO JE VIŠE U EKRAN NEGO NA PRUGU': / Čitatelj Net.hr-a snimio ZET-ovca kako piše poruke i priča na mobitel dok vozi tramvaj

Image
Foto: screenshot

Vozače ZET-ovih tramvaja i autobusa nekad hvalimo, a nekad kudimo. Ovoga puta dobili smo pritužbu jednog putnika koji je jutros išao na posao ZET-ovom 'devetkom' s Remize na Trešnjevci.

5.5.2017.
15:40
screenshot
VOYO logo

Jutro u Zagrebu bilo je tmurno i kišovito, jedno od onih kada u prometu valja biti naročito oprezan. No, naš čitatelj kaže kako je vozač 'devetke' u kojoj je s Ljubljanice putovao na posao, više mario za poruke koje je tipkao na svome mobitelu nego za stanje u prometu ispred sebe.

"Stajao sam odmah pored vozačeve kabine. On je cijelo vrijeme tipkao poruke na mobitelu više gledajući u ekran nego na prugu i cestu ispred sebe", kazao je naš čitatelj koji je vozača u dva navrata snimio mobitelom u Ozaljskoj ulici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://video.adriaticmedia.hr/originals/app/VID_20170505_090442.mp4

Napominje da su snimke tek djelić prizora, jer vozač je mnogo duže i ustrajnije tipkao poruke na mobitelu istodobno vozeći tramvaj pun putnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Povremeno bi podigao pogled s mobitela kako bi vidio što se zbiva ispred, ali nije bio koncentriran na vožnju", kaže naš sugovornik.

Usto, jutro u Zagrebu bilo je kišovito, a svi znaju da je tada potreban dodatni oprez u prometu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://video.adriaticmedia.hr/originals/app/VID_20170505_092239.mp4

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo