GLASNOVIĆ U DRUŠTVU NEONACISTA POSJETIO HEZBOLAH: / Podržao borbu protiv 'Izraela, terorizma i imperijalizma'

Image
Foto: Screenshot/Facebook

Glasnović je podržao Hezbolahovu borbu protiv 'Izraela, terorizma i imperijalizma' tijekom razgovora s Hezbolahovim međunarodnim tajnikom Ammarom al-Moussawijem

20.3.2019.
20:23
Screenshot/Facebook
VOYO logo

Iako je objavio na svojem Facebooku samo sliku iz Libanona na kojoj pozira uz bodljikavu žicu i podravlja Hrvatsku vojsku u misiji UN-a u južnom Libanonu, put nezavisnog saborskog zastupnika i člana Kluba Neovisni za Hrvatsku Željka Glasnovića pratili su lokalni mediji među kojima je i televizijska postaja al-Manar, koju se smatra glasilom Hezbolaha, prenosi Memri TV, institut specijaliziran za monitoring medija na Bliskom istoku koji objavljuje engleske prijevode raznih priloga i članaka tamošnjih televizija i novina.

Image
GLASNOVIĆ SASTAVIO UPITNIK ZA LUSTRACIJU: /

Traži da svi suci, među ostalim, doslovno kažu gdje su bili '91

Image
GLASNOVIĆ SASTAVIO UPITNIK ZA LUSTRACIJU: /

Traži da svi suci, među ostalim, doslovno kažu gdje su bili '91

'Podrška borbe protiv Izraela, terorizma i imperijalizma'

Hrvatski zastupnik bio je u društvu nekoliko pripadnika ekstremno desne paneuropske stranke APF - Alijanse za mir i slobodu. Glasnović je podržao Hezbolahovu borbu protiv 'Izraela, terorizma i imperijalizma' tijekom razgovora s Hezbolahovim međunarodnim tajnikom Ammarom al-Moussawijem. Zajedno s hrvatskim zastupnikom, u delegaciji je bio i lider njemačke neonacističke stranke NDP Udo Voigt, bivši talijanski eurozastupnik i osnivač neofašističke stranke Forza Nuova Roberto Fiore, bivši britanski ekstremno desni eurozastupnik Nick Griffin te belgijski ekstremno desni politički aktivist Hervé Van Laethem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako navodi Memri TV, delegacija je posjetila memorijalni vrt za mučenike Hezbollaha u južnom Dehieh u Bejrutu, na koji su položili vijenac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iskaz solidarnosti

"Kao izraz podrške Hezbolahu, delegacija APF-a posjetila je Bejrut. Primio ih je Hezbolahov međunarodni tajnik Ammar al-Moussawi, a u delegaciji su bili članovi parlamenta te politički aktivisti iz europskih država, uključujući Veliku Britaniju, Italiju, Belgiju, Njemačku i Hrvatsku. Izrazili su podršku važnoj ulozi koju Hezbolah ima u borbi protiv terorista i njegovom stavu protiv izraelske agresije. Također su iskazali solidarnost s otporom političkim i medijskim kampanjama koje se vode protiv Hezbolaha u organizaciji snaga povezanih s američko-cionističkim projektom", prenosi institut Memri.

Europsku delegaciju primio je i libanonski premijer Michel Aoun. Kao što je navedeno na njegovoj Facebook stranici, tema sastanka su bili sirijski migranti koji se nalaze u Libanonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo