GENERAL GLASNOVIĆ O FF-u: / 'Razmažena derišta recikliranih komunista i boljševički sotonisti blokiraju rad fakulteta'

Image

Željko Glasnović, jedini saborski zastupnik kojeg je izabrala dijaspora, a da nije s liste HDZ-a oglasio se na svojoj Facebook stranici povodom događaja na Filozofskom fakultetu u Zagrebu.

24.9.2016.
11:52
VOYO logo

HDZ-ovac GLASNOVIĆ TRAŽI LUSTRACIJU U MEDIJIMA: “Novinari su najveća prepreka istinskoj demokraciji”

Image

HDZ-ovac GLASNOVIĆ TRAŽI LUSTRACIJU U MEDIJIMA: "Novinari su najveća prepreka istinskoj demokraciji''

Image

HDZ-ovac GLASNOVIĆ TRAŽI LUSTRACIJU U MEDIJIMA: "Novinari su najveća prepreka istinskoj demokraciji''

"Poražene političke snage i njihovi korisni idioti započeli su medijski linč profesora Vlatka Previšića na Filozofskom fakultetu. To je već viđeni ofucani scenariji na demonstracijama Radija 101, georgijana na Trgu bana Jelačića", piše zastupnik i umirovljeni general Glasnović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skojevke neobrijanih nogu i titojugend

"Taj društveni performans izvode razmažena derišta recikliranih komunista, kvazi intelektualaca koji u životu nisu radili i kao njihovi roditelji hoće sebi osigurati ugodnu lijenost. Njih vode skojevke neobrijanih nogu koje su dobivale novac za diplomske radove kao npr. Uloga bosanskog tovarnog konja u NOB-u."

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

"Ta manjinska banda od dvjestotinjak anarhista i boljševičkih sotonista blokira rad fakulteta i sprječava studij više od 7 000 polaznika FF. To su nasljednici onih koji su trgali križeve s vratova hrvatske djece u osnovnim školama i prebijali one koji su bili pametniji, bogatiji, ljepši. Taj fenotip podivljaloga titojungenda može se lako prepoznati: imaju blijedi ten kao da su robijali u KPD Zenica, vratovi su im kao pet kuna, imaju duge prste od igranja video igara, a glave su im u odnosu na tijelo nesrazmjerne veličine. Kineska poslovica kaže: iza debelog lica kuca tamno srce."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Njihove AVNOJ face, ne pokazuju ni najmanji trunak ikakve emocije. Patološki mrze sve što je hrvatsko i žale za izgubljenim privilegijama njihove propale države. U razvijenim demokracijama kad manjina tlači većinu to se rješava pendrekom i suzavcem. Predlažem osnivanje zaklade koja će omogućiti jednosmjerno, bespovratno putovanje mladih titoista i njihovih vođa sa neobrijanim nogama za Piongjang. Tamo će imati sve vrijeme svijeta uvježbavati vlastitu kvazi demokraciju. Tamo kao njihovi djedovi i bake mogu vječno pjevati: saditi ćemo žito iz neba, dok gladna Amerika i Engleska gleda."

Njegova objava dobila je već preko 600 lajkova, a komentari su većinom i više nego pozitivni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo