Nevrijeme zahvatilo Hrvatsku /

VIDEO Fužine potpuno bijele! Autoput pun leda, Gorski kotar zatrpala tuča - ide prema Slavoniji!

Hrvatsku je već zahvatila najavljivana promjena vremena!

7.7.2019.
14:43
VOYO logo

IstraMet je objavio na Facebooku nevjerojatnu snimku nevremena koje je zahvatilo Gosrki kotar i Istru. "Ne šalimo se! Ovo su Vrata kod Fužina u Gorskom kotaru. Zatrpala ih je tuča", napisali su u objavi. 

Podsjećamo, Hrvatsku je zahvatila izraženija promjena vremena! Od sredine dana na kopnu i sjevernom Jadranu računajte na grmljavinske pljuskove, jak vjetar, a velika je vjerojatnost i za tuču. Usto, mogući su i obilni izljevi kiše. Tempratura bi se nakon nevremena mogla spustiti za desetak stupnjeva. U Dalmaciji veći dio dana ostaje sunčano i vrlo vruće, ali prema večeri oko Zadra i Šibenika računajte na nevere, kazala je RTL-ova meteorologinja Željka Pogačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Problemi s tučom, odnosno snježnim nanosima, zabilježeni su i između čvorova Kikovica i Bosiljevo II. gdje je, kako javljaju čitatelji portala Vijesti.hr, nastala velika gužva. 

Image
Foto: Čitatelj Vijesti.hr
Image
Foto: Čitatelj Vijesti.hr

IstraMet javlja su na autocesti Rijeka-Zagreb - A6 kod skretanja za Crikvenicu neki vozači blokirali autocestu kako bi zaštitili svoje automobile ispod nadvožnjaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"A što da naleti šleper? Strašno. Strašno. Strašno", stoji u komentaru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo