PREDSTOJNIK UREDA / Frka Petešić otkrio kako Plenković provodi izolaciju: 'U potkrovlju je odvojen od supruge i djece...'

Na pitanje je li premijer otvorio bolovanje, Frka Petešić je kazao da je premijer dužnosnik i da radi i vikendom i blagdanom

29.11.2020.
16:15
VOYO logo

Predstojnik ureda premijera Zvonimir Frka Petešić govorio je danas o izolaciji premijera Andreja Plenkovića, a komentirao je i skandal s državnim tajnikom u Ministarstvu branitelja Stjepanom Sučićem

"Jučer je premijeru Plenković određeno 10 dana samoizolacije nakon što je njegovoj supruzi potvrđena zaraza koronavirusom. On je trenutno u samoizolaciji u odvojenom dijelu stana, zapravo u potkrovlju, tako da je izoliran od supruge i djece. Osjeća se dobro. Njegov test je negativan, nema nikakvih simptoma i nastavlja najnormalnije raditi", kazao je Frka Petešić i dodao da Vlada najnormalnije funkcionira i da su danas imali dva video-sastanka. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kazao je da zasad nema potrebe da premijer odredi nekoga tko ga mijenja i otkrio da će sutra na sjednici Vlade Plenković biti prisutan videovezom. Na pitanje je li premijer otvorio bolovanje, Frka Petešić je kazao da je premijer dužnosnik i da radi i vikendom i blagdanom. "Ne podliježe normalnom režimu", kazao je. 

Image
sučić i šeremet u policiji /

Škoro o privođenju u Vukovaru: 'To je taj novi HDZ, novo normalno, što je za bogove nije za volove'

Image
sučić i šeremet u policiji /

Škoro o privođenju u Vukovaru: 'To je taj novi HDZ, novo normalno, što je za bogove nije za volove'

Osuđujemo događaj s državnim tajnikom

Komentirao je i skandal s državnim tajnikom Stjepanom Sučićem koji je u noći na subotu kršio mjere tako što je bio u kafiću, ali i vrijeđao policajce i oštetio vrata u službenim prostorijama policije. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno da osuđujemo jedan takav nemili događaj i žao nam je što se tako nešto dogodilo u trenutku kad su propisane epidemiološke mjere koje se odnose na sve nas u zemlji. Ne može biti opravdanja za njihove kršenje, a posebno se to odnosi na dužnosnike u Vladi, koji po svojem ponašanju u svakom trenutku moraju davati primjer, tako da će sigurno to pitanje biti razmatrano sutra na Vladi koja će o tome donijeti odgovarajuće odluke", rekao je. 

Nije želio reći hoće li sutra Sučić biti smijenjen. Na pitanje je li bilo intervencija iz Vlade prema policijskoj postaji u Vukovaru, rekao je da o tome ništa ne zna. "Ne vjerujem da je tako što moguće", kazao je.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo