FOTO/VIDEO: /

Nevjerojatne snimke udara bure!

Nakon što je ciklona Teodor, odnosno jako nevrijeme praćeno olujnim vjetrom, poharalo sjeverni Jadran i Zagreb i okolicu, meteorolozi za utorak najavljuju postupno smirivanje vremena.

11.11.2013.
20:40
VOYO logo

U prvom dijelu dana još će biti povremenih oborina, većinom kiše, na krajnjem jugu Jadrana i grmljavine, a u gorskim područjima, osobito u dijelovima Like, susnježice i snijega. Na sjevernom se Jadranu očekuje djelomice sunčano i uglavnom suho vrijeme.

U kopnenim će predjelima puhati slab do umjeren, samo u gorju i jak, sjeveroistočni vjetar. Jutarnje temperature na kopnu od 2 do 8°C, na moru između 6 i 15°C. Dnevne na kopnu od 3 do 10°C, na moru između 10 i 16°C, na jugu od 17 do 19°C, javlja meteo-info.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremenu je na YouTubeu osvanulo više videa koje su snimili građani, a najdramatičnije snimke dolaze s mora, gdje je bura dostizala brzinu i do 237 kilometara na sat! Također, na redakcijski mail Danas.hr-a stiglo je više fotografija čitatelja, koji su dokumentirali posljedice nevremena.

//www.youtube.com/embed/culv4iLohz8

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/AqDtsEXWfxk

//www.youtube.com/embed/X6hOiEwaLBI Nešto vas je oduševilo, naljutilo, rastužilo ili potaknulo da potražite dodatne informacije? Za slanje konstruktivnih, smislenih komentara uveli smo posebnu adresu komentari@portal.net.hr kako bismo i dalje saznali što mislite o temama o kojima pišemo.

Namjera nam je redovito objavljivati komentare čitatelja za koje procijenimo da su konstruktivni te da iz njih svi zajedno možemo nešto naučiti.

Pišite nam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo