mala gesta, veliko djelo / FOTO 'Veliko hvala gospodinu, još ima divnih ljudi': kako si Zagrepčani 'čuvaju leđa' u javnim prijevozima

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL / Zakaj volim Zagreb

Činjenica da samo jedna sitnica može toliko nekoga razveseliti trebala bi nam biti poticaj da ustrajemo još više u dobrim djelima

19.5.2018.
10:26
Luka Stanzl/PIXSELL / Zakaj volim Zagreb
VOYO logo

Znamo, znamo - dobrih ljudi ima posvuda, ali se o njima najmanje piše. Činjenica da samo jedna sitnica može toliko nekoga razveseliti trebala bi nam biti poticaj da ustrajemo još više u dobrim djelima.

Tako se jedna članica Facebook grupe "Zakaj volim Zagreb" oduševila jednim gospodinom koji joj je dao poništenu kartu dok je ulazila u tramvaj, a koja je vrijedila taman dok je stigla do doma. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Veliko hvala gospodinu u zelenoj majici,crnim hlacama,crnoj silterici i crnom ruksaku koji mi je danas oko 16:25 dao ponistenu kartu na Glavnom kolodvoru dok sam pokusavala uci u 6-icu. Karta vrijedi jos 10ak minuta,sto mi je dovoljno da se dogegam do doma. Jos ima divnih ljudi, hvala od srca", napisala je. 

Image
Foto: Facebook / Zakaj volim Zagreb

IZVOR: (Facebook Screenshot / Zakaj volim Zagreb)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako su se mnogi složili kako bi to svatko normalan napravio, valja imati na umu da "normalno" nije ista definicija u svačijem rječniku. U svakom slučaju, pohvala građanima koji surađuju!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo