OSUĐUJU INCIDENT ISPRED BOLNICE /

Forum žena SDP-a Šibenik: 'Pod krinkom molitve traže pažnju javnosti'

Image
Foto: Šibenski portal

Forum žena SDP-a Šibenik u svom današnjem priopćenju najoštrije osuđuje one koji se zalažu za zabranu pobačaja, čak i silovanim djevojčicama i ženama , a time ugrožavaju pravo na izbor i upravljanje svojim životom.

7.10.2016.
10:05
Šibenski portal
VOYO logo

Žene SDP-a podsjećaju da kako se Ustavom Republike Hrvatske jamči sloboda savjesti i vjeroispovijedi i slobodno javno očitovanje vjere ili drugog uvjerenja, tako se svakom daje pravo na rad i jamči sloboda rada, mi kao šibenske socijaldemokratkinje.

‘Najoštrije osuđujemo incident koji se dogodio pred šibenskom bolnicom  kad se nasilnim putem spriječilo novinara u obavljanju svoga posla. Koliko god ovaj incident izgledao beznačajan važno je naglasiti da se bilo kakvo sprječavanje nekog da obavlja svoj posao ne bi smjelo tolerirati jer je praksa pokazalo da toleriranje manjih incidenata neminovno vodi ka većima. Nasilje nikada i nikako ne može donijeti išta dobro, a nasilje nad novinarima je nasilje protiv svih građanki i građana Republike Hrvatske i napad na slobodu govora i izražavanja različitog mišljenja što je potpuno nedopustivo u demokratskom društvu koje teži biti društvo tolerancije, solidarnosti i pravde’, navode u priopćenju iz Foruma žena SDP-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više pročitajte na Šibenskom portalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo
Još iz rubrike