objavila imovinsku karticu / Evo što sve posjeduju Kolinda Grabar-Kitarović i njezina obitelj

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Predsjednička kandidatkinja HDZ-a Kolinda Grabar Kitarović, sukladno najavi koju je iznijela u predkampanji, ovim putem javnosti predočava svu svoju, suprugovu i imovinu djece.

10.12.2014.
15:41
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednička kandidatkinja HDZ-a za predsjednicu Hrvatske, Kolinda Grabar-Kitarović, objavila je na svojoj internetskoj stranici Kolinda.hr svu svoju, suprugovu i imovinu svoje djece.

Grabar-Kitarović je u predkampanji pozvala sve kandidate da učine isto, što su oni i učinili, tako da je HDZ-ova kandidatkinja do danas bila jedina koja nije objavila svoju imovinsku karticu.

Prema popisu koji je predočila, Grabar.-Kitarović i njezina obitelj posjeduju stan od 105 četvornih metara u Zagrebu u vrijednosti od oko 200.000 eura na kojeg se otplaćuje kredit podignut u Privrednoj banci Zagreb 2008. godine.

Kitarovići imaju dva automobila, Hondu Civic model iz 1998. godine, u vrijednosti od oko 3.500 kuna te Chrysler Town and Country model iz 2010. godine, u vrijednosti od oko 75.000 kuna

Obitelj ima ušteđevinu u iznosu od oko 170.000 eura te u nasljedstvu 1/8 stare neuseljive kuće u Lošinju kao i 1/12 male poljoprivredne parcele na Cresu, koja je kako navodi Grabar-Kitarović, simbolične vrijednosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo