TUŽNI PRIZOR U SPLITU / Emotivna poruka širi se internetom: 'Dan mi je upravo uništen. Jela je kao da nije jela mjesecima'

Image
Foto: Pixabay

'Kad bih ju vidjela, kupovala je slanac brojeći lipe iz džepa'

30.9.2019.
11:08
Pixabay
VOYO logo

Emotivna poruka Žane Meštrović o beskućnici koju je susrela putem na posao dočekala je više od 30 tisuća članova Facebook grupe "Split i oko Splita", a potom se počela širiti internetom jer je uistinu dirljiva.

"5:36, dan mi je upravo uništen. Izlazim iz autubusa na Pazaru i prizor koji vidim, ja i većina koja su sa mnom izašla i koji su na stanici otprije, tjera suze na oči. Uz prepuno stvari oko nje, vrećica i torbi, ona leži na golom podu s jednim kartonom ispod sebe, bosa, vjerojatno smrznuta. Ta žena nije imala adekvatnu obuću mjesecima, nosila je tenisice pet brojeva veće i vjerojatno ni sada nema prave obuće", napisala je Žana pa nastavila:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kupovala je u pekarnama, kad bih ju vidjela, slanac brojeći lipe iz džepa. Ispred Kauflanda je uzimala pomfrit od četiri kune, a jela ga je kao da nije jela mjesecima. Gladna je i žedna. Puno puta sam joj kad bih je srela kupila sok ili nešto za jesti. Njene su oči blistale od sreće i zahvalnosti. Dolazi zima, već su noći hladne."

Nesretna žena dijeli sudbinu kao deseci drugih beskućnika u Splitu, kojima je najgore doba u godini zima, a već je pokucala na vrata...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo